Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zvládnete fyzické testy k Policii České republiky?

PR článek

Zvažujete práci u policie a máte obavy z fyzických testů? Nebo jste prostě zvědaví, zda byste takové testy zvládli? Neváhejte a skočte do toho! Nezávazně, nanečisto, bez stresu a nervozity. A s jedinečným bonusem navíc!

Nenechte si ujít tuto příležitost. Po úspěšné srpnové akci opět zveme v pátek 22.9.2023 v 10:00 hod. všechny zájemce a zájemkyně z řad široké veřejnosti do budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje na třídě Kosmonautů 10 v Olomouci.

Fyzické testy budete provádět pod dohledem instruktorů služební přípravy. Zkušení policisté, kteří kromě prověřování fyzické způsobilosti zájemců o službu u policie, také trénují všechny policisty a policistky sloužící v Olomouckém kraji. S nimi si vyzkoušíte stejné fyzické testy, jaké musí absolvovat všichni naši budoucí policisté v rámci svého přijímacího řízení, ale Vy si je vyzkoušíte bez nervů a trémy.

A když fyzičky splníte, odnesete si kromě dobrého pocitu i cenný bonus v podobě osvědčení s roční platností, díky kterému získáte obrovskou výhodu! Když se totiž během této doby rozhodnete stát policistou nebo policistkou, Vy na rozdíl od ostatních už budete mít celou jednu třetinu přijímacího řízení úspěšně splněnou a nebudete muset obávané fyzické testy absolvovat znovu.

V pátek 25. srpna 2023, kdy v Olomouci proběhlo velmi úspěšné prázdninové kolo policejních fyziček nanečisto, se všichni zúčastnění shodovali, že stálo za to si přijít fyzičky takto na pohodu zkusit. Na místě vládla výborná nálada a vzájemná podpora, protože to přece bylo tzv. „nanečisto“. Když není člověk pod tlakem a nesvazuje ho nervozita, výsledky v jednotlivých disciplínách fyzických testů jsou vždy lepší, o čemž taky svědčí výsledek této akce pro veřejnost.

Mám ráda různorodost, nikdy nevím, co mě při službě potká, říká sympatická policistka z Přerova

Sympatická blondýnka, která se před dvěma lety stala policistkou, slouží na oddělení hlídkové služby v Přerově v převážně mužském kolektivu. Toto oddělení nově vzniklo v září 2020 a sídlí v historické budově nádraží. Je to moderně vybavené...

Po přivítání zájemců a seznámení s průběhem testů si v tělocvičně budovy Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje všichni zájemci odcvičili dvě disciplíny, kliky a celomotorický test. Následně na blízkém stadionu absolvovali dvě běžecké disciplíny, člunkový běh a běh na 1.000 metrů. Akce se zúčastnilo 22 zájemců a zájemkyň ve věkovém rozpětí cca 15 až 50 let, z nichž 18 testy úspěšně splnilo a obdrželo roční certifikát. V testech je nutné dosáhnout v součtu minimálně 36 bodů, zároveň u žádné ze 4 disciplín nesmí být dosaženo méně než 4 body. Někteří z úspěšných zájemců byli sami překvapeni, jak velmi dobrých výsledků dosáhli. Nejlepší ze všech získal v součtu dokonce 67 bodů.

Ještě s účastí váháte? Tak pozor, kdyby se někomu z Vás testy nepovedly, můžete bez obav přijít na kterékoliv další kolo fyziček nanečisto a zkoušet si testy nanečisto i opakovaně. Naši instruktoři služebního výcviku Vás při nich podpoří a poradí, co zlepšit a jak na sobě zapracovat.

Těšíme se na Vás. Přihlaste se prostřednictvím sociálních sítí, do události zveřejněné na FB PolicieCz, případně na tel. čísle 702 205 986. S sebou si vezměte sportovní oblečení a obuv vhodnou do venkovních prostor. Na místě Vám také poskytneme veškeré informace k přijímacímu řízení k Policii České republiky a k možnostem uplatnění u policie. A že těch možností u nás je! Jsme jeden z největších zaměstnavatelů v republice. Můžete získat PRÁCI 158x jinak. Zajímavou práci, která Vám zajistí stálý plat, životní jistotu, podporu tisíců kolegů a benefity, které oceníte.

Zúčastníte se fyzických testů nanečisto?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky cool job, doporučujeme, fyzické testy, fyzičky, jistoty, nábor, nábor policie, Olomoucký kraj, PCR, PČR, policie, Policie České republiky, Policie ČR, práce, září

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvládnete fyzické testy k Policii České republiky?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.