Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Metty, Brita a Endík z útulku v Čechách pod Kosířem čekají na nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Mettyho, Britu a Endíka z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Metty

Mettty je kříženec dvou plemen rhodéského ridgebacka s labradora a z obou plemen má povahové vlastnosti, je ve věku pět roků. Vůči novým lidem je z počátku nedůvěřivý, ale jakmile získá důvěru, je to veselý a přátelský pejsek. Vhodný do domečku se zahrádkou, kde by se mohl volně vyběhat a vyblnout a pak doma dělat svému pánečkovi společnost. Vhodný pro aktivního pánečka, bude si rád užívat procházky a podnikat výlety. Své psí kamarády si vybírá, s fenkou se po seznámení snese. Na vodítku chodí pěkně, na postroji tahá.

Brita

Brita je krásná představitelka plemene německý ovčák ve věku asi čtyř roků. Má velmi kontaktní a přátelskou povahu, společnost člověka jí dělá šťastnou. Vhodná do bytu nebo do domečku pro páníčka, který s ní bude podnikat procházky a výlety, kde unaví tělo a duši. Miluje šmejdění a poznávání všeho nového. A pak bude klidně s pánečkem lenošit a provozovat gaučink. Na vodítku chodí velmi pěkně, zvládá základní povely, ostatní pejsky nemusí. Brita k nám přišla velmi hubeňoučká, postupně pracujeme na nabírání na váze.

Endík

Endík je krásný představitel plemene Jack Russell teriéra malého vzrůstu, narozen 4. listopadu 2013. Při správném vedení dokáže být úžasný mazel a společník, ale také, jak je známé u Russlíků, je to velký pes v malém těle, a když se mu něco nelíbí, umí to dát rázně najevo, dokáže i kousnout. Endy je osobnost, má svůj svět a svoje chápání situací, které vyhodnocuje podle svého. Proto potřebuje trpělivého pánečka nejlépe se zkušeností, který jej přijme takového, jaký je, a hlavně hned od začátku nastavená pravidla, která se musí důsledně dodržovat. Endy je vhodný do domova, kde bude jediným pejskem v domácnosti a kde bude veškerá pozornost věnovaná jen a jen jemu. Je to aportér na setrvačník, vášnivý aportér, kterému míčky můžete házet donekonečna, a taky plaváček, který miluje vodu. Na vodítku chodí krásně, netahá. Ale není vhodný k dětem.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Bingo z množírny, dědeček Felix nebo roční Ťapinka. Opuštění pejsci z Javorníku

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde Binga z množírny, dědečka Felixe nebo roční Ťapinku z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jindřiška Sáblíková

Tedy nevím, kde se stala chyba ale naše Jack Russeltka nedělá vůbec nic, natož běhat pro míček. Pokoušeli jsme se, něco ji naučit, zatvářila se velmi ublíženě a nešťastně, že jsme to mnohokrát nezkoušeli. Pravda přišla k nám asi čtyřletá, od původních majitelů týraná, kde byli další velcí psi.., takže jí je asi deset let...

Středa, 18. října 2023, 21:41Odpovědět

HLEDÁME PÁNÍČKA: Metty, Brita a Endík z útulku v Čechách pod Kosířem čekají na nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.