Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtyři aktivní pejsci z Čech pod Kosířem vyhlížejí nový domov, kde je budou mít rádi

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Bonaparteho, Xenii, Britu a Mettyho z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Bonaparte

Bonaparte je stafordí kluk ve věku asi čtyři roky, který má velmi přátelskou povahu. Za kratičkou dobu, co u nás je, už nám ukázal, jaký skvělý atlet je a jak v nepřítomnosti člověka umí zdolávat i dva metry vysoké oplocení. Proto bude zásadní podmínkou, pokud nepůjde do bytu, aby osvojitel měl dobře zabezpečený pozemek a dostatečně vysoký plot. Na vodítku chodí pěkně, trošku tahá.

Xenie

Xenie je miloučká kříženkyně s vyrovnanou a s velmi přátelskou povahou. Vhodná do bytu, domečku, kde by svému pánečkovi mohla u všeho asistovat a dělat společnost. Není vhodná k jiným zvířátkům, jako jsou slepičky a králíčci, v tom je nekompromisní. K ostatním pejskům je po seznámení přátelská, s fenkou se nesnese, na vodítku chodí pěkně. Vhodná k dětem.

Brita

Brita je krásná zástupkyně plemene německý ovčák ve věku asi čtyři roky. Má velmi kontaktní a přátelskou povahu, společnost člověka ji dělá šťastnou. Vhodná je do bytu nebo domečku a pro páníčka, který s ní bude podnikat procházky a výlety, kde unaví tělo a duši. Brita totiž miluje šmejdění a poznávání všeho nového. A pak bude klidně s pánečkem lenošit a provozovat gaučing. Na vodítku chodí velmi pěkně, zvládá základní povely, ostatní pejsky nemusí. Brita k nám přišla velmi hubeňoučká, postupně pracujeme na nabírání na váze.

Mettty

Mettty je kříženec dvou plemen rhodéského ridgebacka a labradora a z obou plemen má některé povahové vlastnosti. Má pět roků. Vůči novým lidem je zpočátku nedůvěřivý, ale jakmile získá důvěru, je to veselý a přátelský pejsek. Vhodný do domečku se zahrádkou, kde by se mohl volně vyběhat a vyblbnout a pak doma mohl dělat svému pánečkovi společnost. Vhodný pro aktivního pánečka, bude si rád užívat procházky a podnikat výlety. Své psí kamarády si vybírá, s fenkou se po seznámení snese. Na vodítku chodí pěkně, na postroji tahá.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Charlie, Akinka a Endy čekají v Javorníku na nový domov. Jsou to pohodoví pejsci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Charlieho, Akinku a Endyho z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pohodoví pejsci.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čtyři aktivní pejsci z Čech pod Kosířem vyhlížejí nový domov, kde je budou mít rádi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.