Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Charlie, Akinka a Endy čekají v Javorníku na nový domov. Jsou to pohodoví pejsci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Charlieho, Akinku a Endyho z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pohodoví pejsci.

Charlie

Charlie akutně hledá domov. Je to skvělý pes a již více jak rok čeká za mřížemi útulku. Určitě si to nezaslouží žádný pejsek, tak proč zrovna Charlie? Hodí se k dětem i k jiným psům, je pro začátečníky i pro aktivní majitele. Je to čtyřletý kamarád, který byl zachráněn ze špinavého, nevlídného prostředí. Dobře si zvyká na nové lidi a na nové prostředí. Rád by šel k hodným pánečkům do rodinného domečku se zahradou a s přístupem do domu nebo do bytu.

Akinka

Milá, mladá Akinka je holčička, která moc touží po rodině. Je ve věku asi jeden rok. Hodí se k dětem i k jiným psům a je vhodná na zahradu i do bytu. Je to mladá a suprová holka, která si nezaslouží již déle čekat v útulku.

Endy

Endy je hodný pesan, který je už půl roku v útulku. Je to aktivní pes, tříletý nalezenec, ke kterému se nikdo nepřihlásil. Bude se mu líbit v domečku se zahrádkou, zvládne i byt, protože je čistotný. Miluje všechny lidičky, malé i velké. S fenkami nemá problém, s pejsky je to třeba vyzkoušet. 

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

HLEDÁME PÁNÍČKA: Karlos, Terry a Romea z útulku v Mohelnici na Šumpersku jsou hodní pejsci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Karlose, Terry a Romeu z útulku v Mohelnici na Šumpersku. Jsou to hodní pejsci ve věku od jednoho do osmi let.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Charlie, Akinka a Endy čekají v Javorníku na nový domov. Jsou to pohodoví pejsci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.