Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 3. srpna 2024  |  Svátek má Miluše
Bez reklam

Přerov se loučí s legendou. Zemřel fotbalový trenér Petr Vojáček

Fotbalový klub 1.FC Viktorie Přerov na svém Facebooku oznámil smutnou zprávu. Ve věku 73 let zemřel učitel, bývalý ředitel základní školy U Tenisu a fotbalový trenér Petr Vojáček.

Petr Vojáček začínal s fotbalem jako žák v Majetíně. Později hrál také za Brodek u Přerova. Větší část života ale strávil jako fotbalový trenér. „Jeho rukama prošlo nespočet přerovských fotbalistů, kterým stál po boku nejen v jejich prvních krůčcích, ale i v letech žákovských, dorosteneckých i v dospělosti,“ napsal na své Facebookové stránky přerovský fotbalový klub.

„Byl to náš přítel, kamarád i učitel v jedné osobě. Budeš nám moc chybět, Petře a budeme na tebe vzpomínat s láskou a úctou. Upřímnou soustrast celé tvé rodině přeje ta druhá, fotbalová,“ dodala přerovská Viktorie. Vojáček také pracoval jako učitel a ředitel základní školy U Tenisu.

Velký úspěch prostějovských parašutistů. Z mistrovství světa v Maďarsku vezou několik medailí

Armádní mistrovství světa se letos konalo celkově po 46. a proběhlo v maďarském Szolnoku. Parašutisté Dukly Prostějov na něm zaznamenali hned několik úspěchů. Získali dvě zlaté a jednu bronzovou medaili. Během mistrovství se jim také povedlo...

„Ohromný člověk, který byl blízký celé naší rodině. Jako trenér, učitel i kamarád. Trenér jeho velikosti se napříč všemi generacemi už nenašel a dlouho nenajde. Upřímnou soustrast. A ať tam nahoře máte také kolem sebe spousty dobrých lidí co tady,“ kondoloval na Facebooku jeden z Přerovanů Mojmír Fabian. „Odpočívejte v pokoji, pane učiteli fyziky, dílen, tělesné výchovy a bezvadný trenére,“ dodal Patrik Horký.

Petr Vojáček byl v roce 2017 uveden do síně slávy přerovského sportu. Během své učitelské kariéry se také zasloužil o vyprofilování sportovních tříd na dvou přerovských základkách.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto poskytl klub 1.FC Viktorie Přerov

Štítky Petr Vojáček, 1.FC Viktorie Přerov, Přerov, fotbal, trenér, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přerov se loučí s legendou. Zemřel fotbalový trenér Petr Vojáček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.