Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Neděle 4. srpna 2024  |  Svátek má Dominik
Bez reklam

Nová etapa projektu Šantovka Living přinese do Olomouce dalších čtyřicet bytů. Zájem je velký

Projekt Šantovka Living, v rámci kterého mezi Mlýnským potokem a řekou Moravou v Olomouci vzniká celá nová čtvrť, zatím byty ve všech dokončených etapách rychle vyprodal. Nová etapa rezidenčního projektu přinese do Olomouce čtyřicet nových bytů.

Projekt Šantovka Living nyní k prohlídce nabízí nový vzorový byt. Zájemci mohou navštívit i prodejní centrum v budově C1. 

„Prodejní centrum můžou zájemci navštívit po předchozí domluvě každý všední den od 9 do 17 hodin. Mohou si zde prohlédnout nejen vzorový byt, ale dozví se informace o všech aktuálně nabízených bytech,“ vysvětlila sales manažerka projektu Eliška Kůstková.

Projekt Šantovka Living, který realizuje skupina REDSTONE, zatím všechny dokončené etapy rychle vyprodal. „V červnu byl proto zahájen prodej připravovaných nových bytů, které vyrostou v další etapě. Výstavba těchto bytových domů, situovaných na straně blíže k břehům řeky Moravy, přinese čtyři desítky nových bytů,“ uvedl v tiskové zprávě tiskový mluvčí společnosti Petr Hlávka.

Nepovedená digitalizace stavebního řízení ohrožuje milionové projekty a dotace, tvrdí olomoucká radnice

Přetrvávající problémy s digitalizací stavebního řízení ohrožují některé projekty a dokonce i dotace. Systém je nefunkční, stavební úřady jsou zavalené, zdržení bude v řádu měsíců. Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš (Piráti) se již za problémy...

První vzorový byt v budově B2 je v současnosti na prodej. O jeho interiér se postaralo studio Pearl Design. „Chtěla jsem vytvořit harmonický, útulný prostor, sladěný v přírodních tónech. To vše s ohledem na to, aby byl kladen důraz na praktičnost a celkové maximální využití dispozic interiéru. Jednoduše řečeno v bytě se musí hezky žít, ale také fungovat," uvedla designérka Eva Heinzová.

Rezidenční čtvrť začala růst před pár lety v blízkosti nákupní galerie Šantovka, mezi Mlýnským potokem a řekou Moravou. O nové moderní byty je mezi lidmi enormní zájem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto poskytla společnost REDSTONE

Štítky Šantovka, Šantovka Living, vzorový byt, nová etapa, Olomouc, REDSTONE

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová etapa projektu Šantovka Living přinese do Olomouce dalších čtyřicet bytů. Zájem je velký  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.