Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Od bolesti zad a kloubů pomohou plynové injekce. Nabízí je přerovská nemocnice

Zejména od bolestí zad a kloubů nyní pacientům přerovské nemocnice pomohou plynové injekce. Procedura založená na aplikaci oxidu uhličitého do míst akupunkturních bodů a hyperalgických zón zlepšuje prokrvení, odplavuje toxické látky a ulevuje od bolesti.

Citelná úleva při zánětech i bolavých kloubech. Přerovská nemocnice využívá nový laser

Modernější variantu laserového přístroje začali od podzimu využívat zdravotníci na Rehabilitačním oddělení Nemocnice AGEL v Přerově. Ošetření pomáhá při bolestech kloubů, proleženinách, popáleninách i při obnově plicní tkáně například po...

Plynové injekce nabízí rehabilitační oddělení Nemocnice AGEL Přerov. "Plynové injekce, odborně nazývané karboxyterapie, jsou skvělým prostředkem k tlumení bolestí v oblasti páteře či kloubů, především pak u bolestivých zatuhnutí měkkých tkání pohybového aparátu," popsala primářka rehabilitačního oddělení Jana Řezáčová. Terapie spočívá v podkožní aplikaci oxidu uhličitého tenkou jehlou a kvalitním nízkotlakým aplikátorem. Aplikace je bezpečná, neboť medicinální plyn je netoxický a plně rozpustný.

Léčbu pomocí plynových injekcí v minulosti nabízela především lázeňská zařízení, nyní je stále oblíbenější, na poptávku proto zareagovala i přerovská nemocnice.

"Zakoupili jsme přístroj k aplikaci injekcí a terapii pomocí plynových injekcí nyní nabízíme pacientům. Indikaci a lokalitu k aplikaci určuje lékař, samotnou aplikaci pak provádí vyškolená zdravotní sestra. Klient při aplikaci může cítit mírné pálení nebo tlak, který však během několika vteřin odezní," podotkla Řezáčová. Zpravidla jde o sérii šesti až deseti procedur, záleží na klinickém stavu.

Cena karboxyterapie je podle tiskové zprávy 160 korun za dva vpichy nebo 250 korun za šest vpichů. Na proceduru je možné se objednávat i bez žádanky od lékaře na telefonním čísle 581 271 113. Zájemce nesmí mít lokální záněty kůže, krvácivé stavy nebo jakékoli akutní onemocnění.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Agel

Štítky plynové injekce, bolest, záda, klouby, terapie, nemocnice, Přerov, Agel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od bolesti zad a kloubů pomohou plynové injekce. Nabízí je přerovská nemocnice  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.