Ještě nevíte, kam dnes zajít na oběd? Olomoucká Drbna má jasno! Na dnešní, obvzláště chutné menu zašla naše Olomoucká Drbna do Atmosphere restaurantu do nejvyšších pater Šantovky. Mňam!
PŘEDKRM: Hovězí carpaccio, rukola, hoblinky Parmiano Reggiano
HLAVNÍ CHOD: Králičí hřbet, hráškové pyré, glazovaná zelenina
Grilovaný tuňák, šafránové rizoto, vinná demi glace
DEZERT: Jemná krupičná kaše, karamelový oplatek, pečené jablko, rumový prach
Pro zahnání hladu a zároveň maximálního uspokojení vašich chuťových pohárků pro vás dnes naše Olomoucká Drbna vytipovala Business menu v olomouckém Atmospehere restaurantu. A proč? Uvidíte sami.
Business lunch nabízí jako předkrm Hovězí carpaccio, což je tradiční italský předkrm, hoblinky sýra Parmiano Reggiano musí před konzumací zrát neuvěřitelných 24 měsíců.
Z hlavního chodu máte na výběr hned ze dvou variant. Tou první je králičí hřbet s hráškovým pyré a glazovanou zeleninou, jako druhou variantu můžete zvolit grilovaného tuňáka s šafránovým rizotem a vinnou demi glace. Tuňák pochází ze Srí Lanky, šáfrán se zase považuje za nejdražší koření, na jeden gram tohoto vzácného koření je zapotřebí až 100 000 pestíků.
Jako dezert ochutnejte jemnou krupičnou kaši, díky které zavzpomínáte na dětství. Ale nebojte, kuchaři v Atmosphere připravují tento pokrm moderně, krupičnou kaši vytvářejí formou pěny přes šlehačkovou lahev.
Chcete i vy mít svůj tip? Napište na sefredaktor@olomouckadrbna.cz
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.