Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. července 2024  |  Svátek má Viktor
Bez reklam

Pohřešuje se šestapadesátiletá Jaroslava Janáčková, neviděli jste ji?

V pondělí bylo kriminalisty vyhlášeno pátrání po šestapadesátileté Jaroslavě Janáčkové, která odešla ve špatném psychickém stavu ze svého trvalého bydliště na Přerovsku, a už se nevrátila.

V pondělí 3.8. bylo vyhlášeno pátrání po šestapadesátileté Jaroslavě Janáčkové, která odešla ze svého domu a už se nevrátila. Podle policie odešla ve špatném psychickém stavu.

Jaroslava Janáčková je 168 centimetrů vysoká žena obézní postavy 95 kilogramů. Má obdélníkový tvar hlavy, rovné delší vlasy s melírem, oči má modré. Při dochodu měla na sobě černou sukni a růžovou halenku, na nohou měla bíé balerínky.

Janáčková při chůzi napadá na jednu nohu a je neschopna delší chůze. Má také pouze dva zuby na horním patře. Žena by u sebe měla mít přibližně 1500 korun, občanku a klíče od domu.

Policie žádá občany o poskytnutí jakýchkoliv informací o místě pobytu či pohybu, které by vedly k jejímu vypátrání. V pracovní době, od pondělí do pátku 7.00 – 15.00 hodin, je možné volat na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou linku Policie ČR číslo 158.

Autoři

Štítky Jaroslava Janáčková, okres Přerov, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešuje se šestapadesátiletá Jaroslava Janáčková, neviděli jste ji?  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.