Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Opilý a zdrogovaný mladík napadl v Hranicích bývalého strážníka a ohrožoval ho nožem

V policejní cele skončil mladík, který v Hranicích nejprve se svým kamarádem vypil ukradenou láhev alkoholu, zkouřil se marihuanou a pak napadl bývalého strážníka městské policie, kterého ohrožoval ho nožem. Výtržník mu rovněž poškodil auto. Nyní mu za napadení a užívání drog hrozí několikaleté vězení.

Napadení se odehrálo v pondělí odpoledne v ulici Nerudova v Hranicích. Policii přivolal prostřednictvím linky 158 bývalý pracovník městské policie.

"Vyjížděl s vozidlem, vystoupil z auta a šel zavřít bránu. V tu dobu kolem něho procházel mladík, který do něho žduchl ramenem. Když se poškozený ohradil, začal ho mladík cíleně urážet a vulgárně mu nadávat v souvislosti s jeho předchozím zaměstnáním. Vzápětí zavrávoral, upadl a přitom mu z kapsy vypadl nůž," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Bývalý strážník výtržníka vyzval, aby si nůž vzal a zmizel. Mladík nůž zvedl ze země a začal s ním mávat proti strážníkovi a vyhrožovat nejen jemu, ale i jeho rodině. "Svoji agresivitu pak obrátil proti vozidlu, zabodl nůž do kapoty, a přitom se zranil na prstě. Pak se rychle z místa odporoučel," dodala mluvčí. Škoda je 15 tisíc korun.

Pod vlivem drog útočil s nožem. Cizince s trestní minulostí zadrželi v Zábřehu

Hned v trojici policejních případů figuroval jedenačtyřicetiletý cizinec v uplynulých dnech na Zábřežsku. Při nedělním incidentu napadl o tři roky mladšího muže kuchyňským nožem a způsobil mu řezná zranění. Recidivista čelí obvinění z pokusu o...

Asi po půl hodině policie mladíka vypátrala a našla u něho i nůž. Vyšlo najevo, že ve stejný den se svým kamarádem ukradli v marketu v ulici Zborovské půllitrovou láhev alkoholu, kterou společně vypili. "Navíc několikrát hulili marihuanu. Po takto úmorném dni kamarád z mokré čtvrti někde usnul," řekla mluvčí policie.

Výtržník strávil noc v policejní cele, je podezřelý z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a z násilí proti úřední osobě. Hrozí mu několikaleté vězení.

Žena dala facku úřednici, když v Přerově přišla žádat o dávky. Hrozí jí čtyři roky vězení

Zaměstnankyni přerovského pracovního úřadu napadla třiadvacetiletá žena, která sem přišla žádat o dávky. Úřednici dala facku. Ženu vzápětí zadržela policie a odvezla na služebnu, za napadení úřední osoby jí nyní hrozí až čtyři roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky napadení, nůž, alkohol, drogy, marihuana, strážník, cela, hranice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a zdrogovaný mladík napadl v Hranicích bývalého strážníka a ohrožoval ho nožem  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.