Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Ve vlaku chtěl zaujmout obnaženým penisem. Nyní po muži pátrá policie

Ve večerním vlaku z Nezamyslic do Přerova předváděl svůj pohlavní orgán neznámý muž, po němž nyní pátrají policisté. S objasněním případu by mohla pomoct i veřejnost, k dispozici jsou kamerové záznamy z přerovského podchodu.

Policisté přerovského obvodního oddělení šetří případ od 5. března 2022. Neznámý pachatel se pohlavně ukájel při jízdě vlakem na trase Nezamyslice – Přerov. „Snažil se obnaženým pohlavním orgánem a vyzývavým pohledem upoutat pozornost poškozené cestující v době od 18:50 do 19:00 hodin, což se mu taky podařilo a ženu tím značně pohoršil,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Při vyšetřování využívá policie i kamerové záznamy z podchodu vlakového nádraží v Přerově. „Na nich je zachycen muž komunikující s poškozenou, který by nám mohl pomoci s objasněním případu. Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost,“ podotkla mluvčí Zajícová.

Lidé mohou jakékoliv informace, které by vedly ke ztotožnění muže, sdělit na bezplatnou linku 158 nebo na telefon 974 778 651 případně 974 778 688.

Na pobočce pošty u hlavního vlakového nádraží v Olomouci dnes dopoledne vyhrožoval opilý muž bombou a chtěl peníze. Na místo vyjelo několik policejních hlídek, které muže zatkly. Žádné výbušné zařízení neměl, nadýchal však 3,5 promile alkoholu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, masturbace, výtržnictví, vlak, nádraží, Policie ČR, Přerov, policie, Nezamyslice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ve vlaku chtěl zaujmout obnaženým penisem. Nyní po muži pátrá policie  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.