Počasí dnes8 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Policie hledá muže v souvislosti s krádeží sportovního oblečení v Olomouci

V souvislosti s krádeží sportovního oblečení za téměř patnáct tisíc korun policie pátrá po totožnosti neznámého muže. Krádež se stala v úterý 3. ledna okolo čtvrté hodiny odpoledne v olomoucké prodejně sportovních potřeb.

"Dosud neznámý pachatel v prodejně odcizil bundu a kalhoty v celkové hodnotě téměř 15 tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, na který trestní zákoník ukládá mimo jiné trest odnětí svobody až na dvě léta," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Kriminalisté vyzývají muže zachyceného na videozáznamu, aby se přihlásil na kteroukoliv policejní služebnu nebo kontaktoval bezplatnou telefonní linku 158. "Svou svědeckou výpovědí by mohl značnou měrou přispět k objasnění věci," vysvětlila Vaňharová.

Olomoučtí policisté se proto obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání. Pokud by někdo muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na telefonu 974 766 651, pošle email na adresu ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz případně kdykoliv zavolá na bezplatnou telefonní linku 158. "Děkujeme za spolupráci," dodala mluvčí policie.

VIDEO: Policie pátrá po identitě muže z olomouckého podchodu. Případ halí tajemství

Olomoučtí policisté se znovu obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc se ztotožněním muže, který se pohyboval v hanácké metropoli. Informace o neznámém člověku žádali strážci zákona již koncem ledna. Poté se jim podařilo zajistit záznam, na kterém...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, krádež, oblečení, sport, policie, Olomouc, video

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie hledá muže v souvislosti s krádeží sportovního oblečení v Olomouci  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.