Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Andrův stadion bude v neděli patřit fotbalistkám. Sigmačky přivítají vládkyně ligy z FC Praha

O dosud nejlepší umístění ve druhé lize žen budou bojovat fotbalistky Sigmy Olomouc na hlavním hřišti Androva stadionu. Svěřenkyně trenéra Lubomíra Nedvěda čeká v neděli speciální zápas v kulisách olomouckého fotbalového stánku, proti již jasným vítězkám soutěže z FC Praha budou Hanačky hájit třetí místo.

Andrův stadion v této sezoně sloužil zápasům profesionálních soutěží, A-tým nastupoval tradičně ve Fortuna lize a rezervní mužstvo pak o úroveň níž ve Fortuna národní lize. Áčku sezona skončila v nadstavbové fázi minulý týden po souboji s Hradcem Králové, hrací plochu stadionu s tribunami pro 12 tisíc diváků využijí olomoucké fotbalistky.

Zápas žen SK Sigma Olomouc proti FC Praha je na programu v neděli 19. května od 15 hodin a vstup je zdarma. Naposledy Hanačky hrály na Andrově stadionu v předminulé sezoně, soupeřkami jim tehdy také byly hráčky FC Praha.

Souboj cyklistické elity na silnicích v Olomouckém kraji: Czech Tour hlásí účast Vlčí smečky

Závěr července nabídne fanouškům cyklistiky v Olomouckém kraji speciální příležitost sledovat zblízka hned osm týmů z kategorie World Tour, které mezi sebou soupeří i na těch největších světových akcích jako Tour de France či Giro d’Italia....

„Holky se moc těší. A já samozřejmě také. Pro děvčata je to velká odměna za to, jak celou sezónu odehrály. Ve zbývajících třech utkáních ještě hrajeme o umístění, které může být nejlepší v historii ženského fotbalu v Sigmě. Z možnosti zahrát si na Andrově stadionu jsme celý tým hodně nadšený," řekl před zápasem pro klubový web trenér ženského týmu Lubomír Nedvěd.

Jeho družstvo si v minulém kole poradilo s B-týmem Sparty Praha, který se na čele druhé ligy snažil dohnat právě rivala z hlavního města. „Uvidíme, s čím soupeřky do Olomouce tentokrát přijedou. Už jsou jistými vítězkami druhé ligy. Chystáme se na ne stejně, jako na Spartu. Máme nové rozestavení a budeme doufat, že to, jsme předvedli na Spartě, si převedeme i na FC Praha. Z Androva stadionu nebudeme chtít odcházet jako poražený tým,“ dodal kouč olomouckých fotbalistek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Sigma Olomouc

Štítky Sport, fotbal, Sigma, Sigma Olomouc, fotbal ženy, Andrův stadion, zápas, Olomouc, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Andrův stadion bude v neděli patřit fotbalistkám. Sigmačky přivítají vládkyně ligy z FC Praha  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.