Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Souboj fotbalistů Olomouce s Opavou otevře dnes deváté ligové kolo

První fotbalová liga po reprezentační přestávce pokračuje devátým kolem, které dnes otevře předehrávka mezi Olomoucí a Opavou. Oba týmy minule nečekaně obraly o body pražské favority: Sigma na Spartě remizovala 3:3, Slezané doma i v dlouhém oslabení s mistrovskou Slavií vybojovali výsledek 1:1. Utkání na Andrově stadionu začne v 18:00.

Osmá Olomouc v tomto ligovém ročníku ještě doma neprohrála, ze tří zápasů získala sedm bodů a pouze jednou inkasovala. Hanáci však vyhráli jediné z posledních čtyř utkání s Opavou v nejvyšší soutěži.

Cenný bod proti Slavii možná zachránil místo opavskému trenérovi Ivanu Kopeckému, jehož tým před zápasem s obhájci titulu v lize prohrál pětkrát za sebou. Slezané jsou v tabulce na čtrnáctém místě, kde mají náskok jednoho bodu na Karvinou a Teplice.

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky Sport, fotbal, první, 9. kolo, Olomouc, Opava, Sigma, SK Sigma Olomouc, SFC Opava, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, Ivan Kopecký, FK Teplice, MFK Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj fotbalistů Olomouce s Opavou otevře dnes deváté ligové kolo  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.