Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Při průjezdu zatáčkou se přívěs náklaďáku s těžkým pracovním strojem převrátil do příkopu

V pondělí 18. prosince před desátou hodinou večerní došlo k nehodě mezi Kostelcem na Hané a Hluchovem. Řidič tam najel se svým nákladním autem a naloženým pracovním strojem na krajnici, načež se přívěs převrátil do příkopu u silnice.

Nehoda se stala přiblizně 300 metrů od Hluchova. Třiadvacetiletý řidič osobního auta chtěl předjet soupravu nákladního auta s přívěsem. Třicetiletý řidič náklaďáku ve snaze uhnout co nejvíce osobnímu autu najel na nezpevněnou krajnici a přívěs se převrátil do příkopu vedle komunikace. 

„Na přívěsu byl převážen pracovní stroj pro horizontální vrty. Výše způsobené hmotné škody na převráceném stroji a stromu byla předběžně vyčíslena na 500 tisíc korun," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky přívěs, Kostelec na Hané, František Kořínek, Hluchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při průjezdu zatáčkou se přívěs náklaďáku s těžkým pracovním strojem převrátil do příkopu  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.