Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Na chodník v Prostějově muž nasprejoval obrovské modré srdce. Komu bylo určeno, neřekl

Na chodník poblíž centra Prostějova nasprejoval v sobotu večer čtyřicetiletý muž velké modré srdce. Když na místo přijela policie, muž se ke sprejerství přiznal. Komu bylo toto vyznání lásky určeno, však není jasné. Muži každopádně hrozí rok vězení.

Případ se stal v sobotu večer, neznámý pachatel posprejoval modrou barvou chodník v blízkosti školy v ulici Studentská v Prostějově.

"Oznámení na městskou policii udělal svědek, který sprejujícího muže viděl a poskytl strážníkům i popis pachatele. Vzhledem k tomu, že se jednalo o trestný čin poškození cizí věci, přivolali strážníci policisty," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Během vyšetřování případu se na místo dostavil čtyřicetiletý muž, který se ke sprejortsví přiznal. Na chodník, který patří městu Prostějov, nasprejoval srdce o velikosti 326 krát 128 centimetrů. "Škoda, kterou tím opilý muž způsobil, nebyla prozatím vyčíslena. Podle trestního zákoníku hrozí za uvedené jednání až jednoletý trest odnětí svobody," podotkla mluvčí.

Komu bylo toto poměrně drahé vyznání lásky určeno, policie zatím nesdělila.

Studentka rozluštila tajemství obrazu. Vlastivědné muzeum o něm připravilo výstavu

Studentka oboru restaurování a konzervace uměleckých děl z Pardubické univerzity dokázala odhalit autora i skutečnou identitu dívky na obraze. Její práce tak pomohla odhalit další část historie rodiny vídeňského malíře Josefa Kesslera, který se...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky srdce, sprej, sprejerství, láska, škoda, policie, Prostějov, chodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na chodník v Prostějově muž nasprejoval obrovské modré srdce. Komu bylo určeno, neřekl  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.