Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

V parku v Olomouci bezdomovec pobodal kumpána. Policie ho okamžitě zatkla, hrozí mu dvanáct let

, aktualizováno 10. července 2024, 9:39

V Bezručových sadech v Olomouci včera večer jeden z bezdomovců v hádce pobodal svého kumpána. Policie již útočníka zatkla, hrozí mu až dvanáct let vězení. Kriminalisté případ vyšetřují pro zvlášť závažný zločin těžké ublížení na zdraví.

"Násilný trestný čin od včerejšího večera prověřují olomoučtí krajští kriminalisté. V Bezručových sadech v Olomouci napadl muž bez domova nožem druhého a způsobil mu vážné zranění. Podezřelého policisté záhy po činu zadrželi a umístili do policejní cely," uvedla policie na oficiálním účtu na platformě X.

Už včera kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin těžké ublížení na zdraví s trestní sazbou 5 až 12 let. 

"Oznámení o incidentu operační středisko přijalo před půl desátou a na místo okamžitě vyslalo všechny dostupné hlídky. Podezřelého policisté záhy po činu zadrželi a umístili do policejní cely. Podrobnější informace k případu sdělíme, jakmile to bude možné," uvedla mluvčí policie Marie Šafářová.

Na sociálních sítích si lidé stěžují, že jde o problémové místo. "V tom parku je každej druhej s čučem vyvalenej na lavičce, v trávě," uvedla jedna z diskutujících.

Dvaačtyřicetiletého muže obvinili olomoučtí kriminalisté z vraždy jeho o pět let mladší bývalé partnerky. K činu došlo v neděli večer v bytě v Mohelnici. S využitím dostupných informací policie rozběhla intenzivní pátrání, v akci byl i vrtulník....

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytl Tomáš Novotný

Štítky bezdomovec, nůž, útok, ublížení na zdraví, policie, Olomouc, park, zatčení, vězení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V parku v Olomouci bezdomovec pobodal kumpána. Policie ho okamžitě zatkla, hrozí mu dvanáct let  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.