Počasí dnes31 °C, zítra33 °C
Úterý 13. srpna 2024  |  Svátek má Alena
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Belinka, Nemesis a Brok z Javorníku jsou opuštění pejsci, kteří budou věrnými přáteli

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Belinku, Nemesis a Broka z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Jsou to pejsci, kteří novým chovatelům určitě udělají radost.

Bela

Belinka je roční milá stafordka milující všechno živé. Hledá aktivní majitele. Velmi ráda jezdí autem, takže na výlety se bude velmi těšit. Bela je kastrovaná a zcela zdravá. Bydlení hledá pouze uvnitř v domě nebo v bytě. 

Nemesis

Nemesis má 33 kilogramů a 8 let. Je smolařka, zraněná duše, která nikdy nezažila jistotu. Nejprve byla v útulku ve smečce psů, pak našla domov, ale roky žila sama v kotci. Pak skončila opět v útulku. Zprvu je opatrná, poté se ráda pomazlí. Energie jí nechybí, procházky a jakékoli další aktivity má ráda. Na vodítku ze začátku tahá. Doma se chová hezky a je dobrým hlídačem. Hygienické návyky dodržuje. Košík hravě zvládne a ráda by byla jedináčkem. Potřebuje získat jistotu, přestat se bát a hledá domov u zkušenějších lidí. Je kastrovaná, očkovaná, čipovaná, bez zdravotních problémů a v dobré kondici.

Brok

Broček je doslova brouček, milý, něžný, poslušný a hladový jako správný labrador. Je mu necelý rok a čeká na milující rodinu s dětmi a klidně i dalšími zvířátky. Ubytování pro něho je vhodné pouze uvnitř.

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

HLEDÁME PÁNÍČKA: Edie, Terry, Baddy a Romeo z Mohelnice jsou hodní pejsci, akorát potřebují čas

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o pejsky Edieho, Terryho, Baddyho a Romea z útulku v Mohelnici na Šumpersku. Jsou to hodní pejsci, akorát potřebují čas,...

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Belinka, Nemesis a Brok z Javorníku jsou opuštění pejsci, kteří budou věrnými přáteli  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.