Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Policie kvůli krádeži platebních karet v Olomouci pátrá po muži, kterého zachytily kamery

V souvislosti s krádeží peněženky s platebními kartami z odemčeného auta v Olomouci policisté pátrají po neznámém muži, kterého zachytily bezpečnostní kamery. Muž by mohl pomoci s vyšetřováním. Svědci se mohou hlásit například na lince 158.

"Policisté Obvodního oddělení Olomouc prověřují přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dosud neznámý pachatel měl dne 11. září letošního roku kolem 13. hodiny z odemčeného vozidla odcizit peněženku s doklady i platebními kartami. K události došlo v ulici Pavelčákova v Olomouci. S objasněním prověřovaného přečinu by mohl významně pomoci muž, kterého zachytila kamera. Žádáme jej, aby se policistům přihlásil," vyzvala mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Policisté se zároveň prosí veřejnost, pokud někdo muže poznává nebo zná místo jeho pobytu, ať kontaktujte linku 158. "Případně se můžete obrátit na policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na telefonu 974 766 651. Děkujeme za spolupráci," uvedla Skoupilová.

Neviděli jste pohřešovaného muže? Policie žádala o pomoc, pátraní mělo šťastný konec

Policie vyhlásila pátrání po pětatřicetiletém muži z Olomouce. Naposledy byl viděn v pondělí okolo šesté hodiny ráno. Policie žádá občany o jakékoliv informace. Volat mohou na linku 158. Muže se po pár dnech podařilo najít.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytla Policie ČR

Štítky krádež, muž, pátrání, totožnost, Olomouc, platební karta, videokamera, krádež, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie kvůli krádeži platebních karet v Olomouci pátrá po muži, kterého zachytily kamery  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.