Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Noční údržba tahu na Šternberk. Parkování na Chválkovické obsadí stroje

Náhradní místo k zaparkování budou muset ve druhé polovině týdne hledat řidiči na olomouckých ulicích Chválkovická a Pavlovická. Rušný tah na Šternberk projde komplexní údržbou. Ředitelství silnic a dálnic práce načasovalo na odpolední a noční hodiny.

Silničáři se pustí do práce 22. září, hotovo má být během dvou nočních směn. Ve frekventované oblasti se budou pracovníci pohybovat mimo dopravní špičku. „V olomouckých ulicích Pavlovická a Chválkovická jako vlastník komunikace provedeme údržbu. Znamená čištění silnice a obnovu vodorovného dopravního značení. Z důvodu pohybu strojů a jejich obsluhy upozorňujeme na plánované umístění zákazu stání v parkovacích zálivech,“ informoval Miroslav Mazal z tiskového oddělení Ředitelství silnic a dálnic ČR.

22. září od 17 hodin do 6 do rána budou probíhat práce ve směru na Šternberk, a to od světelné křižovatky ulic Roháče z Dubé a Sladovní až po odbočku vedoucí na Selské náměstí. Následující noc se směr prací otočí a údržba se bude přibližovat k Olomouci opět ke křižovatce u autobusové zastávky Na Pile.

„Prosíme o respektování zákazu stání, obousměrný provoz silnice I/46 zůstane zachován bez nutnosti stanovit objízdné trasy,“ objasnil Miroslav Mazal.

Dálniční odpočívadlo U zlaté křepelky bude kvůli opravám dva měsíce zavřené

Odpočívadlo na dálnici D35 za Olomoucí ve směru na Mohelnici poblíž motorestu U zlaté křepelky bude kvůli opravám zhruba dva měsíce zavřené. Stavební firma zahájí práce v pátek, oprava přijde na tři miliony korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky Doprava, údržba, Ředitelství silnic a dálnic, ŘSD, Chválkovická, parkování, Olomouc, Šternberk, Jan Roháč z Dubé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční údržba tahu na Šternberk. Parkování na Chválkovické obsadí stroje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.