Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík z Prostějovska sebral otci auto, pil a dal si marihuanu. V Kojetíně ho chytla policie

Středeční večer se sedmnáctiletému mladíkovi z Prostějovska opravdu nepovedl. Sedl za volant, samozřejmě neměl řidičský průkaz, byl přiopilý, před jízdou si dal marihuanu a automobil navíc doma sebral svému otci. Policie ho přistihla v Kojetíně a případ vyšetřuje pro neoprávněné užívání cizí věc a další přestupky.

Opilý cyklista naboural na Přerovsku do automobilu, který řídil opilý řidič

Opilý cyklista s téměř dvěma promile narazil v Radvanicích na Přerovsku do osobního vozidla a rozbil mu přední sklo. Když k nehodě přijeli policisté, vyšlo najevo, že za volantem seděl rovněž opilý řidič, kterému muži zákona naměřili přes jedno...

Sedmnáctiletý mladík z Prostějovska sedl za volant Škody Fabie ve středu večer. Dojel až do Kojetína na Přerovsku, kde ho zastavila hlídka strážníků městské policie.

"A už od samého začátku bylo všechno špatně. Samozřejmě neměl potřebné doklady a dechová zkouška na alkohol vykázala pozitivní hodnoty 0,23 a 0,22 promile. Mladík uvedl, že si dal jednu štamprli tvrdého alkoholu," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Následoval orientační test na návykové látky, který vykázal pozitivní hodnoty na cannabis, tedy marihuanu. Ani tentokrát výtečník nezapíral, a přiznal, že si ráno marihuanu dal.

"Na dotaz, kde vzal auto, odpověděl, že bez vědomí otce sebral doma klíče a jel se projet. To později otec potvrdil," dodala mluvčí. Policie případ vyšetřuje pro neoprávněné užívání cizí věci a další přestupky, ze které hrozí až dva roky vězení, zákaz řízení a pokuta.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, marihuana, řidič, mladistvý, oprávnění, policie, Prostějov, Kojetín, okres Prostějov, okres Přerov, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý mladík z Prostějovska sebral otci auto, pil a dal si marihuanu. V Kojetíně ho chytla policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.