Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

V serpentinách pod Červenohorským sedlem opět havaroval motorkář. Letěl pro něho vrtulník

V serpentinách pod Červenohorským sedlem v Jeseníkách havaroval další motorkář. Ve třinácté zatáčce ve směru od Loučné nad Desnou jel příliš rychle, dostal smyk a narazil do svodidel. Vrtulník ho s vážným zraněním transportoval do Fakultní nemocnice v Olomouci.

V serpentinách pod Červenohorským sedlem motorkář srazil dva cyklisty

Dva cyklisty srazil v serpentinách pod Červenohorským sedlem v Jeseníkách motorkář. Podle policie se nedíval před sebe, ale sledoval silnici za sebou ve zpětném zrcátku. Motorkář i cyklisté se zraněními skončili v nemocnici.

Nehoda se stala v pátek odpoledne v zatáčce číslo 13 na silnici směrem na Červenohorské Sedlo.

"Třicetiletý cizinec na motocyklu Yamaha jel ve směru od obce Loučná nad Desnou. V pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy a při výjezdu z ní dostal smyk, s motocyklem upadl na pravý bok, přejel do protisměru a narazil do svodidel," popsal mluvčí policie Libor Hejtman.

Řidič nebyl pod vlivem alkoholu, při nehodě se však těžce zranil a vrtulník ho transportoval do Fakultní nemocnice Olomouc. "Policisté odhadli škodu na motocyklu na 100 000 korun," dodal mluvčí.

V serpentinách pod Červenohorským sedlem před týdnem jiný motorkář srazil dva cyklisty. Podle policie se nedíval před sebe, ale sledoval silnici za sebou ve zpětném zrcátku. Motorkář i cyklisté se zraněními skončili v nemocnici. Nehoda se stala v neděli odpoledne v zatáčce číslo dvanáct. Sedmačtyřicetiletý řidič jel na motocyklu Yamaha YZF-R6 rovněž směrem na Červenohorské sedlo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, motorkář, zranění, Červenohorské sedlo, policie, Fakultní nemocnice Olomouc, Loučná nad Desnou, motocykl, Jeseníky, Yamaha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V serpentinách pod Červenohorským sedlem opět havaroval motorkář. Letěl pro něho vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.