Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Osmnáctiletý cizinec jel ve Zlatých Horách rychle. Byl opilý a pod vlivem drog

Ve Zlatých Horách na Jesenicku policisté zastavili automobil, který o více než dvacet kilometrů překročil povolenou rychlost. Ukázalo se, že za volantem seděl osmnáctiletý cizinec, který byl opilý a pod vlivem drog. Skončil v policejní cele a hrozí mu vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení.

Opilá a zfetovaná matka se v noci válela v Nezamyslicích. Opodál bylo její nezletilé dítě

Opilá a zfetovaná žena se kolem desáté hodiny večer válela na ulici v Nezamyslicích na Prostějovsku. Když přijeli policisté, vyšlo najevo, že opodál bylo bez dozoru její nezletilé dítě. Žena strážcům zákona vulgárně nadávala a skončila na...

Policisté kontrolovali provoz ve Zlatých Horách v úterý dopoledne, zaměřili si se především na dodržování rychlostních limitů v obci.

"Když v ulici Polské radar zaznamenal osobní vůz jedoucí rychlostí 82 kilometrů v hodině, policisté jej zastavili a podrobili silniční kontrole. Auto řídil osmnáctiletý cizinec, který u sebe neměl doklady a navíc byl pod vlivem alkoholu," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

Dechové zkoušky postupně ukázaly hodnoty 0,95 promile, 1,07 a nakonec 1,09 promile. Pozitivně vyšel také orientační test na omamné a psychotropní látky, a to na amfetaminy. "Lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu ale řidič bezdůvodně odmítl. Policisté jej zadrželi a umístili v policejní cele," dodala mluvčí.

Policisté zahájili zkrácené přípravné řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, za který hrozí až na jeden rok vězení, pokuta nebo zákaz řízení.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řidič, cela, cizinec, rychlost, alkohol, drogy, policie, kontrola, Zlaté Hory, okres Jeseník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmnáctiletý cizinec jel ve Zlatých Horách rychle. Byl opilý a pod vlivem drog  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.