Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Cizinec jel z Přerova na Hulín se čtyřmi promile. Na křižovatce vyletěl ze silnice a skončil na střeše

Se čtyřmi promile alkoholu sedl o víkendu za volant cizinec a u Horních Moštěnic na Přerovsku nezvládl křižovatku. S autem vyletěl mimo silnici, narazil do mostu a oplocení a v příkopu zůstal ležet na střeše. Neměl ani řidičský průkaz a doklad o pojištění vozidla.

Dálnici na Ostravu v sobotu zastavil opilý řidič kamionu. Cizinec usnul a havaroval, doprava stála sedm hodin

Za sobotní havárií kamionu, která na sedm hodin zablokovala dálnici D35 na Ostravu, byl opilý řidič. Devětatřicetiletý cizinec usnul a vjel do trávy a keřů, přeložení nákladu dálnici uzavřelo od deseti hodin do pěti hodin odpoledne. Muž nadýchal...

Nehoda se stala v sobotu odpoledne u obce Horní Moštěnice. "Řidič cizí státní příslušnosti jel ve směru od Přerova na Hulín ve vozidle Peugeot. U jedné z křižovatek nezvládl řízení, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde vozidlo narazilo do mostu, oplocení areálu a zůstalo v pozici na střeše," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Při havárii se řidič lehce zranil, na místě ho ošetřili lékaři a převezli od nemocnice. Ještě předtím mu policisté dali dýchnout, zkouška potvrdila silnou opilost. Řidič nadýchal 3,75, pak 3,91 a nakonec rovné 4 promile alkoholu.

"Žádná další osoba se ve vozidle nenacházela. Řidičský průkaz ani zákonné pojištění podezřelý policistům nepředložil," dodala mluvčí.

Škoda je 65 tisíc korun, případ policie vyšetřuje pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to hrozí vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky cizinec, alkohol, havárie, policie, zranění, Horní Moštěnice, střecha, okres Přerov, silnice, Peugeot, Přerov, Hulín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec jel z Přerova na Hulín se čtyřmi promile. Na křižovatce vyletěl ze silnice a skončil na střeše  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.