Počasí dnes25 °C, zítra30 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

Čivava způsobila nehodu v Písečné. Odnesly to osobní vůz, kamion a telekomunikační sloup

Čivava, která utekla majitelce, způsobila nehodu v Písečné na Jesenicku. Pejsek pobíhal po silnici, první řidič se mu ještě vyhnul, řidička octavie však musela strhnout řízení a zezadu do ní narazil kamion s návěsem. Auto navíc přerazilo telekomunikační sloup. Škoda je 300 tisíc korun.

Nepříjemná nehoda se stala v úterý krátce po jedné hodině odpoledne v Písečné na Jesenicku. Devatenáctiletá žena špatně hlídala svého malého psa, který utekl přes silnici na druhou stranu.

"Když pes uviděl svoji paničku, rozeběhl se za ní zpátky, avšak tou dobou tudy projíždělo několik aut. První řidič se pejskovi vyhnul, druhá řidička ve vozidle Škoda Octavia strhla řízení vpravo, přičemž do ní zezadu narazil náklaďák s návěsem. Jeho šestačtyřicetiletý řidič nedodržel bezpečnou vzdálenost za vozidlem. Vlivem nárazu vjela řidička Octavie do telekomunikačního sloupu, který poškodila," popsala mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil, alkoholu u řidičů vyloučily dechové zkoušky. Škoda je ovšem kolem 300 tisíc korun.

Poblíž Červeného kostela v Olomouci dodávka srazila seniorku. Žena svým zraněním podlehla

V centru Olomouce dnes dopoledne zemřela seniorka, kterou srazila dodávka. Tragická nehoda se stala na třídě Svobody nedaleko Červeného kostela, žena zůstala zaklíněna pod koly vozu a i přes okamžitou pomoc zraněním podlehla. Na místě zasahovali...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky čivava, havárie, nehoda, škoda, Písečná, sloup, osobní vůz, kamion, Jeseník, silnice, Škoda Octavia, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čivava způsobila nehodu v Písečné. Odnesly to osobní vůz, kamion a telekomunikační sloup  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.