Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Olomoucké Divadlo Tramtarie obsadí Korunní pevnůstku. Chystá letní scénu

Divadlo Tramtarie má během festivalu s názvem Tramtarie open-air v plánu celkem 12 večerních představení. Diváci se mohou těšit na premiéru komedie Tři mušketýři a také na čtyři pohádky s programem pro děti. Přehlídka se odehraje od 6. do 21. června.

Do amfiteátru Korunní pevnůstky vyráží divadlo již třetím rokem. Kromě svých inscenací nabídne divákům také vystoupení Michala Nesvadby a koncert Tomáše Kluse.

„Další letní večery budou patřit oblíbeným komediém divadla Tramtarie, které mohou diváci pod širým nebem vidět vůbec poprvé,“ uvedla produkční divadla Vlasta Pechová. Jde například o komedie Dealeři či Láska, sex a internety.

Pomyslným vrcholem festivalu bude rozloučení s letní komedií Po stopách něžného muže, kterou čeká po více než pěti letech jejího uvádění slavnostní derniéra.

Olomoucká divadla chystají festival na letní scéně. Dorazí i slavní hosté

Divadelní sezona má před sebou ještě několik týdnů, olomoucké kulturní instituce již na červen připravují také představení pro letní open-air scénu v areálu Výstaviště Flora. Program pod širým nebem nabídne činoherní a hudební zážitky i inscenace...

Program chystá divadlo i pro děti. Kromě pohádek O pračlovíčkovi, O popleteném kouzelníkovi či Terezka a kouzelné autíčko, půjde také o řadu doprovodných akcí. Pro děti budou přichystány výtvarné dílny nebo žongléřské workshopy.

„Podrobný program postupně zveřejňujeme na našich webových stránkách a sociálních sítích,“ doplnila Pechová. Předprodej lístků byl již zahájen, jsou k dispozici na stránkách www.divadlotramtarie.cz či v informačním centru města Olomouce v podloubí Radnice.

Skoro souběžně s divadlem Tramtarie chystá letní scénu také Moravské divadlo Olomouc a Divvadlo na Šantovce. Ty budou probíhat v prostorách výstaviště Flora od 5. do 29. června.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB Moravské divadelní léto

Štítky ČR, divadlo, festival, Olomouc, Tramtarie, Korunní pevnůstka, komedie, Divadlo Tramtarie, Tři mušketýři, Tomáš Klus, Michal Nesvadba, představení, Moravské divadlo Olomouc, pohádka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucké Divadlo Tramtarie obsadí Korunní pevnůstku. Chystá letní scénu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.