Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Metropolitní operu na plátně kina Metropol si budete moci vychutnat i v příští sezóně

Kino Metropol pro vás i v příští sezóně uvede přímé přenosy z New Yorské Metropolitní opery. Ve čtvrtek 1. června startuje předprodej vstupenek na sezónu 2017/18.

Mezi hlavní taháky příštího roku patří Mozartova Kouzelná flétna, Pucciniho Bohéma či Massenetova Popelka. Budete se moci těšit jak na původní osvědčené verze klasických děl, tak i na nové inscenace, které budou naprostou novinkou pro všechny příznivce světové opery.

Vstupenky na všechny přenosy promítané v kině Metropol si budete moci zakoupit již od čtvrtka 1. června jak na pokladně kina, tak i na webových stránkách www.kinometropol.cz.  Pro pravidelné diváky je připravena zvýhodněná abonentní sleva při nákupu vstupenek na sedm a více představení z celkových deseti přenosů.

V Metropolitní opeře se schyluje k grandióznímu finále. Postará se o něj v první řadě americká sopránová legenda Renée Fleming. Její strhující výkon v nejnovějším nastudování rozšafného Růžového kavalíra, které nahradí inscenaci z roku 1969, vynáší do nebes zahraniční tisk od NY Times po Wall Street Journal, dokazuje, že hvězda přední pěvkyně zdaleka nehasne. V sobotu 13. května od 18:15 bude Straussův Růžový kavalír přenášen jako poslední představení sezóny 2016-17 přenášeno v rámci série Met: Live in HD. Kino Metropol je jedním z dvou desítek kin v České republice, kde si jej budete moci také vychutnat. V titulní roli se objeví také jedna z největších operních hvězd současnosti, mezzosopranistka lotyšského původu Elina Garanča.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Štítky kino, Metropolitní opera, vstupenka, Dům kultury Metropol, Růžový kavalír, Popelka, Kouzelná flétna, Renée Flemingová, plátno, Elīna Garanča, Uli Jon Roth, Václav Noid Bárta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Metropolitní operu na plátně kina Metropol si budete moci vychutnat i v příští sezóně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.