Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Protančete se pátkem v rytmu samby, zkuste štěstí v tombole na mysliveckém plesu a vemte děti na tučňáky

Ani zima nemůže být důvod k nudě. I tento víkend nás v Olomouckém kraji čekají parádní akce. Můžete vyrazit na ples myslivců nebo se naučit slavný tanec samba. A ani děti nebudou o zábavu ošizeny.

PÁTEK

Myslivecký ples v Haňovicích startuje od 20:00. Ples se koná v místním kulturním domě a k tanci a poslechu zahraje hudební skupina ROXY. Čeká vás bohatá myslivecká kuchyně a štědrá tombola.

Na Samba taneční večer vás zvou pořadatelé akce do restaurace Prostor v Prostějově. Nevadí, že je leden! Samba vás spolehlivě rozehřeje a myšlenkami přenese na proslulý karneval v Rio de Janeiru. Na vlně latinskoamerických tanců můžete strávit celý večer. A že sambu neumíte? Nevadí, protože vás ji naučí. Vstupenka vás vyjde na 70 korun a dresscode je lehce společenský. Na celý večer bude zajištěný fotograf. Rezervovat svůj stůl můžete přes pořadatele Karla Entnera.

Harmonogram:

19:00 – Začátek
19:30 – Předtančení ZUŠ
20:00 – Výuka samby
21:30 – Standard latina
22:30 – Volná zábava



 

Olma Cup 2019 mezinárodní turnaj mladších žáků započne dnes v 18:00 ve sportovní hale Na Letné ve Velké Bystřici. První zápas proběhne se slovenským týmem ŠKP Bratislava. Půjde o první přípravný turnaj v novém roce s účastí družstev z celé ČR a SK. Turnaj trvá až do neděle. V sobotu 12. ledna jste zváni na skvělou impro šou v podání divadla IMPRO ODVAZ již od 20:00 na školní hale.

SOBOTA

V obchodním centru Olomouc CITY a Amazonii budou v sobotu probíhat tvořivé dílničky pro děti, a to každou sobotu. Liché soboty v centrálním prostoru Olomouc CITY a sudé soboty v Amazonii. Každý měsíc bude jiné téma dílniček.

Lednový program je následující:

 5. 1. 2019 - 9:30 - 11:30  Malování na kameny (Amazonie)
12. 1. 2019 - 15:00 - 17:00   Vyrábíme krmítko (prostor u eskalátorů)
19. 1. 2019 - 9:30 -11:30   Foukací draci (Amazonie)
 26. 1. 2019 - 15:00 - 17:00  Tvarováček (prostor u eskalátorů)

NEDĚLE

Do Moravského divadla dorazí tučňáci! Přesněji představení pro děti s názvem Tučňáci na arše. Zajít s dětmi na tuto pohádku můžete v neděli v 10 nebo 14 hodin. Příběh vypráví o tom, jak lidé a zvířata hodně zlobili. Stále se hádali a byli nevděční. Tak se Bůh naštval a seslal potopu. Noe se rozhodl všechna zvířata zachránit, a tak je pozval na svou archu, a to od každého druhu po dvou kusech. Samozřejmě pozval i tučňáky, ale ne každý ví, že to s němi není nikdy lehké. Hodně zlobí a jen tak nepřestanou, ale zato jsou příkladnými kamarády. 

Příběh o třech srandovních tučňácích a jedné moc upracované holubici je plný humoru i laskavého poučení. Přesně tak, jak to má ve správné pohádce být. Díky přátelství dokážou tihle tři tučňáčí kamarádi překonat každou nástrahu a obtíž a vy jim budete fandit až do konce. Tučňák tučňáka nikdy neopustí. Délka představení je 80 minut včetně přestávky.

 

Autoři | Foto pixabay.com, Facebook: Házená Velká Bystřice - mladší žáci, moravskedivadlo.cz

Štítky kultura, děti, zábava, víkend, volný čas, umění, kino, divadlo, sport, samba, ples, tanec, Olomoucký kraj, Amazonie, Roxy, Rio de Janeiro, Haňovice, Olomouc, Prostějov, ŠKP Bratislava

VÍKEND PODLE DRBNY: Protančete se pátkem v rytmu samby, zkuste štěstí v tombole na mysliveckém plesu a vemte děti na tučňáky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.