Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Zábřeh již počtvrté ocení rozkvetlá okna, balkony nebo předzahrádky

Město Zábřeh již počtvrté vyhlásilo soutěž o nejkrásnější květinovou předzahrádku, balkon nebo okno. Jedinou podmínkou je, že výzdoba musí být vidět z veřejného prostranství. Soutěž bude probíhat až do konce září.

Pravidla souteže
Soutěžní fotografie se jménem a adresou lze posílat na email zabrehkvete@muzabreh.cz nebo poštou na adresu Městský úřad Zábřeh, Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh, a to do 31. září. Kontaktní telefon je 736 153 427.

"V letním období zdobí předzahrádky, okna, balkony bytových domů i veřejná prostranství květy všech barev. Péče o ně vyžaduje velké úsilí, hodně času a značnou trpělivost. Výsledek je pro město tou nejlepší vizitkou. Proto zábřežská radnice znovu péči o rostliny a zeleň ocení," uvedla mluvčí zábřežské radnice Lucie Mahdalová.

Do čtvrtého ročníku soutěže o nejkrásnější předzahrádku, balkon nebo okno se mohou hlásit nejenom občané Zábřeha a místních částí, ale také všichni, kteří mají na území města provozovny, obchody nebo firemní areály. Jedinou podmínkou je, že květinová výzdoba musí být viditelná z veřejného prostranství.

Město bude hodnotit výzdobu v několika kategoriích. Přihlášku do soutěže může podat kdokoliv. 

„Už tradičně chceme ocenit milovníky květin a nadšené zahrádkáře, kteří se podílejí na atraktivním vzhledu našeho města. Pokud nemáte možnost svoji květinovou výzdobu vyfotit, neváhejte nás kontaktovat,“ dodala mluvčí.

Centrum Olomouce oživila kvetoucí výzdoba. Novinkou bude odpočinkový koutek pod slunečními hodinami

Květinová výzdoba v centru Olomouce má pro letošní rok novou podobu. Zatímco loni rozkvetlé rostliny obklopily Sloup Nejsvětější Trojice, letos jsou na Horním náměstí v samostatných kruhových záhonech. Květiny poslouží nejen jako dekorace, ale...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Zábřeh

Štítky soutěž, květina, výzdoba, okno, balkon, předzahrádka, Zábřeh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zábřeh již počtvrté ocení rozkvetlá okna, balkony nebo předzahrádky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.