Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Marks & Spencer otevře prodejnu v Šantovce. Značka v Olomouci chyběla, tvrdí majitel centra

Celosvětový řetězec Marks & Spencer bude mít od druhé poloviny listopadu zastoupení i v Olomouci. Jednou z více než 1500 poboček britské oděvní společnosti bude také prodejna v nákupní Galerii Šantovka. Kromě oblečení nabídne nový obchod také vybraný sortiment potravin.

Móda a pokrmy značky Marks & Spencer byly Olomoučanům dosud nejblíže v Ostravě a v Brně. Olomoucká pobočka bude sedmnáctou v Česku. „Otevření jednotky je skvělou zprávou jak pro všechny milovníky kvalitního zboží, tak i signálem, že o hanáckou metropoli stoupá v očích světových značek zájem,“ řekl mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

„Tato značka dlouho v Olomouci chyběla a proto jsme rádi, že nyní můžeme naším zákazníkům dopřát její blízkou dostupnost,” podotkl majitel Galerie Šantovka Richard Morávek.

Nový obchod vznikne v prostorách prvního patra nákupní Galerie, kde zaujme celkovou plochu více jak 1300 metrů čtverečních. „Již delší dobu jsme vnímali zájem ze strany zákazníků o prodejnu v Olomouci, jsme rádi, že jim v listopadu budeme moci vyhovět. Zákazníci se mohou těšit na dámské, pánské a dětské oblečení, spodní prádlo a vybraný sortiment potravin,“ informovala marketingová manažerka Marks & Spencer Helena Vyhnánková.

Historie značky, která bude mít nově prodejnu i v Olomouckém kraji, sahá až do roku 1884. Tehdy Michael Marks and Thomas Spencer otevřeli vůbec první obchod v Leedsu. Značka Marks & Spencer postupně z Británie expandovala do celého světa, ročně obslouží více než 30 miliónu lidí.

Blíží se otevření nového Kauflandu. Má přinést supermoderní nakupování

Vlajkovou lodí pro celou Moravu má být moderní prodejna Kauflandu, která se ve druhé polovině října otevře v Olomouci na Tabulovém Vrchu. Dojde tak k dalšímu rozšíření prodejní plochy velkých obchodů, které jsou ve stotisícovém městě k dispozici....

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Galerie Šantovka

Štítky obchod, nákupní centrum, prodejna, Marks & Spencer, Galerie Šantovka, nákupy, Olomouc, Šantovka, Česko, Brno, Ostrava, Michael Marks, Thomas Spencer, Velká Británie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marks & Spencer otevře prodejnu v Šantovce. Značka v Olomouci chyběla, tvrdí majitel centra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.