Počasí dnes28 °C, zítra29 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Na několik měsíců zavřeno. Kaufland v Olomouci projde modernizací

Po otevření druhé prodejny Kauflandu v Olomouci začne modernizace původní, dvacet let staré pobočky ve Štursově ulici. Hypermarket nedaleko hlavního vlakového nádraží bude zavřený několik měsíců, zákazníky od něj k nové pobočce dopraví také bezplatná autobusová linka.

Vyhledávaný obchod bude naposledy otevřený v neděli 9. ledna, od pondělí začnou práce na rekonstrukci prodejny. „Přestavba potrvá několik měsíců, přesný termín znovuotevření prodejny zatím není stanoven,“ informovala mluvčí společnosti Kaufland Renata Maierl.

Lidl na Wolkerově se letos asi nestihne. Práce probíhají, čeká se na kolaudaci

V plánovaném prosincovém termínu se zřejmě neotevře pátá prodejna Lidlu v Olomouci. Pobočka v přízemí nového bytového domu na Wolkerově ulici je stále v přípravě, stavební práce měly být původně hotové na začátku tohoto měsíce. Kolaudace proběhne...

První pobočka německého řetězce supermarketů a hypermarketů se v Olomouci otevřela v srpnu 2001, otevření druhé filiálky v Olomouci umožňuje její komplexní modernizaci. „Zákazníci se mohou těšit na moderní nákupní prostředí s novými technologiemi, moderními obslužnými pulty a samoobslužnými pokladnami,“ přiblížila Renata Maierl, s tím, že prodejní plochu doplní také efektivnější chladící zařízení či úspornější LED osvětlení. Na parkovišti před obchodním domem bude k dispozici nabíječka pro elektromobily.

Takřka na druhý konec města mohou zákazníci, kteří preferují nákupy v prodejnách této obchodní značky, od 10. ledna cestovat také bezplatnými autobusovými linkami z parkoviště u prodejny na ulici Štursova. K pobočce na ulici Hněvotínská budou autobusy jezdit od 7 do 18 hodin každou hodinu, zpět potom od 7:30 do 19:30 každých 30 minut.

Kaufland v Olomouci vyrostl v rekordním čase. Má být vzorem pro další prodejny

Za rekordních jedenáct měsíců vyrostla v Olomouci druhá prodejna Kauflandu. Filiálka na Hněvotínské ulici se slavnostně otevře v pátek ráno. Nová pobočka má nabídnout technologické inovace i regionální produkty.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Kaufland

Štítky Obchod, hypermarket, prodejna, Kaufland, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na několik měsíců zavřeno. Kaufland v Olomouci projde modernizací  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.