Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Muž se snažil ze zaparkovaného auta ukrást katalyzátor. Přistihl ho policista

Osmadvacetiletého recidivistu z Přerova policie obvinila z pokusu o krádež. Podezřelý a další muž se snažili ukrást katalyzátor ze zaparkovaného vozidla. Oba přistihl přímo při činu hlídkující policista.

Dva muži se v Přerově v ulici Kojetínská pohybovali kolem odstaveného vozidla Opel, které bylo na zvedáku. Na dotaz policisty, kterému přišlo jejich jednání podezřelé, jeden muž odpověděl, že pomáhá kamarádovi vyměnit pneumatiku. Vozidlo však mělo všechna kola v pořádku a vedle auta ležela bruska a speciální kleště.

Při bližší prohlídce auta policisté našli nařezané potrubí katalyzátoru. Oba muži tak skončili na služebně a později byli propuštěni na svobodu.

"Dalším šetřením se zjistilo, že ten samý den v odpoledních hodinách se podezřelý pokusil odcizit výfukové potrubí i na jiném vozidle Opel, které bylo zaparkované v ulici Želatovská," uvedla v tiskové zprávě mluvčí olomouckých policistů Miluše Zajícová. Ani tento čin však nedokončil, protože u něho byl vyrušen.

Jednomu z poškozených způsobil muž škodu 3 600 korun, druhému 1 200 korun. V minulosti byl již několikrát za trestnou činnost odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody. Za tento čin hrozí muži až tříletý pobyt za mřížemi. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Krajské ředitelství Policie Olomouckého kraje

Štítky krádež, policie, automobil, katalyzátor, Přerov, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se snažil ze zaparkovaného auta ukrást katalyzátor. Přistihl ho policista  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.