Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Opilá žena spala pod lavičkou, opodál plakalo její dítě. Na služebně pak demolovala zařízení

Namol opilou ženu, která spala pod lavičkou na autobusové zastávce v Kojetíně na Přerovsku, museli budit policisté. Opodál totiž plakalo její dítě. Třicátnici převezli na služebnu, kde žena začala demolovat vybavení. Nakonec putovala na záchytku do Olomouce, o dítě se postaral příbuzný.

Na Masarykovo náměstí v Kojetíně vyjížděla policejní hlídka včera odpoledne po telefonátu, že pod lavičkou na autobusové zastávce se nachází spící žena a má u sebe plačící dítě.

"Hlídka zde opravdu našla silně opilou ženu, která nebyla schopná se o menší dítě postarat. Třicátnice dobrovolně následovala hlídku na služebnu, kde se však projevilo její druhé já ovlivněné alkoholem a začala být agresivní," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Sedmnáctiletý mladík z Prostějovska sebral otci auto, pil a dal si marihuanu. V Kojetíně ho chytla policie

Středeční večer se sedmnáctiletému mladíkovi z Prostějovska opravdu nepovedl. Sedl za volant, samozřejmě neměl řidičský průkaz, byl přiopilý, před jízdou si dal marihuanu a automobil navíc doma sebral svému otci. Policie ho přistihla v Kojetíně a...

Žena chtěla za každou cenu odejít, urvala kliku u vstupních dveří a ze zdi vytrhla dávkovač na desinfekci poté, co zavrávorala a upadla na něj.

"Aby dál neničila majetek, skončila v poutech. Na oddělení byla vyšetřena lékařem, který rozhodl o jejím převozu na protialkoholní záchytnou stanici v Olomouci, kam byla eskortována a předána do péče tamnímu personálu," uvedla mluvčí policie.

O dítě se postaral příbuzný, který si ho na oddělení vyzvedl. O celé události policie vyrozuměla příslušný orgán sociálně právní ochrany dětí. "Škoda, kterou žena napáchala, nebyla prozatím vyčíslena, její počínání evidujeme jako přestupek proti majetku," dodala mluvčí policie Zajícová.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, žena, dítě, pláč, agresivita, policie, záchytná stanice, Kojetín, Olomouc, okres Přerov, autobusová zastávka, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena spala pod lavičkou, opodál plakalo její dítě. Na služebně pak demolovala zařízení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.