Počasí dnes31 °C, zítra33 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Poslední rozloučení se zpěvákem Pavlem Novákem bude v pondělí v kostele svatého Vavřince v Přerově

Poslední rozloučení se zpěvákem Pavlem Novákem bude v pondělí v Kostele svatého Vavřince v Přerově. Zpěvákovi na sociálních sítích vyjadřují soustrast stovky lidí.

"Děkujeme za obrovskou podporu vám všem a slova útěchy. Je to obrovská bolest, která se nedá slovy popsat. Pamatujme si Pavla takového, jaký byl a jak jsme ho měli všichni rádi. Navždy zůstaneš v našich srdcích. Tvoji nejbližší, Leňa, Eliška a Fiďa," stojí na zpěvákových facebookových stránkách. 

Poslední rozloučení bude  v pondělí 12. září v 15 hodin v kostele svatého Vavřince v Kratochvílově ulici v Přerově.

Stejnojmenný syn známého přerovského zpěváka Pavla Nováka zemřel v sedmapadesáti letech na Pelhřimovsku. Pátrala po něm policie. "Po muži bylo vyhlášeno už v pátek 2. září celostátní pátrání a v pondělí 5. září v podvečer byl nalezen bez známek života na Pelhřimovsku," uvedl pro Přerovský deník policejní mluvčí Libor Hejtman. Bližší informace policie s ohledem na rodinu a blízké příbuzné odmítla sdělit.

Stejnojmenný syn známého přerovského zpěváka Pavla Nováka zemřel. Sedmapadesátiletý muž, po kterém bylo vyhlášeno pátrání, zemřel na Pelhřimovsku. Věnoval se rovněž zpěvu.

Upřímnou soustrast kromě stovek lidí vyjádřilo pozůstalým například i město Přerov. "Zemřel zpěvák Pavel Novák mladší. V posledních letech navazoval zejména na odkaz svého otce, legendárního zpěváka Pavla Nováka. Potýkal se však také se závažnými osobními problémy. Pavel Novák mladší odešel ve věku nedožitých 58 let," uvedlo město na sociálních sítích.

Pavel Novák pokračoval v otcově tradici, který byl legendou šedesátých let a v roce 2009 podlehl zákeřné nemoci. Novák mladší pořádal například výchovné koncerty pro školy a měl i vlastní pořady na některých televizních kanálech. Loni na podzim se například v Městském domě v Přerově účastnil kulturního podvečeru pro seniory, na kterém se vzpomínalo na jeho otce.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB Pavel Novák - zpěvák

Štítky pohřeb, zpěvák, Pavel Novák, Přerov, Kostel svatého Vavřince (Rumburk), okres Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední rozloučení se zpěvákem Pavlem Novákem bude v pondělí v kostele svatého Vavřince v Přerově  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.