Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Béďa, Luna a Maxula z Javorníku neměli moc hezký život. Hledají aktivní chovatele

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Béďu, Lunu a Maxulu z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Pejsci neměli moc pěkný život, hledají aktivní páníčky.

Béďa

Béďa je devítiletý pes, který by chtěl poznat lásku a teplo domova. Jako hlídací pes to nikdy nepoznal. Již nechce být pouze inventářem zahrady, domov chce sdílet s páníčky, ať v bytě nebo v domečku bez schodů. Může i k druhému pejskovi, nijak ostatní psy neřeší. Děti by byly určitě vhodné větší, které ví, jak se k pejskovi chovat. Vzhledem k velikosti a aktivitě není vhodný k seniorům.

Luna

Fenka Luna je veselá, přátelská, milá a velká tak akorát a hledá svého páníčka. Příběh má podobný jako ostatní opuštění pejsci. Narodila se jen proto, aby následně byla zavřená celoživotně v kotci a ještě na řetězu. A aby toho nebylo málo, páníčci se stěhovali z domu do bytu, a proto jí dovedli uspat na veterinu. Naštěstí veterinářka Lunu předala k nám. Fenečka je plná života, na lidi nezanevřela a hledá domov. 

Maxula

Maxula je skvělý čtyřletý, přátelský, kontaktní pesan. Moc rád chodí na procházky a rád dává pac. Je normálně aktivní, určitě je však vhodný spíše pro aktivnější majitele. Dobře si na nové lidi i prostředí zvyká. Lidi má moc rád a může i k rozumným dětem. Rád by šel k hodným pánečkům do rodinného domečku se zahradou a přístupem do domu, kočičky netoleruje, ale zato zvládne i byt. Maxík je menší kříženec ovčáka s krásnou stavbou těla a opravdu dobrou povahou a nezaslouží si být v útulku. Je očkovaný, odčervený, čipovaný, kastrovaný. 

HLEDÁME PÁNÍČKA: Lord s krví vlka a další dva psi z útulku v Čechách pod Kosířem čekají na nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Napoleonku, Bena a Lorda z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26
790 70 Uhelná

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Javorník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Béďa, Luna a Maxula z Javorníku neměli moc pěkný život. Hledají aktivní chovatele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.