Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Black, Akitka a Betoven čekají v útulku v Čechách pod Kosířem na svůj nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Blacka, Akitku a Betovena z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku.

Black

Black je roztomiloučký pejsek s velmi kontaktní a přátelskou povahou. Je to mladý pejsek, který se musí ještě všemu učit a vše nové poznávat. Šťastný je v přítomnosti člověka a velmi rád mu u všeho asistuje. Vhodný je pro aktivního člověka, který s ním bude podnikat procházky a výlety, za to bude moc vděčný. S fenkou se snese, na vodítku chodí pěkně, netahá. Je vhodný k dětem.

Akitka

Akitka je kříženkyně Shiba Inu s uhrančivým kukučem. Vůči novým lidem je ze začátku nedůvěřivá, jakmile získá důvěru, je to veselá a milá fenka, která je vůči ostatním pejsků dominantní, proto je vhodná pro zkušeného majitele, do domova, kde bude jediným pejsek a veškerá pozornost a péče bude jen pro ni. Na vodítku chodí pěkně, jen docela dost tahá.

Betoven

Betoven je krásný asi pětiletý kříženec pitbulla s temperamentní povahou. Když k nám přišel, byl vyhublý, měl přerostlé drápky, ale zrovna přátelsky se netvářil, byl naštvaný na celý svět. Vůči lidem je po seznámení většinou přátelský, má jeden zlozvyk, a to když jde na procházku, kouše vodítko, a to tak, že jej během chvilky překouše. Ostatních psů si do určité míry nevšímá. Na vodítku chodit umí, ale člověk musí mít u sebe dostatek pamlsků, aby jeho pozornost odvedl od vodítka, jinak má tendence se o něj přetahovat a kousat.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci Maxík, Sagi a Ťapka z Javorníku si zaslouží nový domov

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Maxíka, Sagi a Ťapku z útulku Javornické čumáčky na severu Olomouckého kraje. Pejsci neměli moc pěkný život a zaslouží si...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Black, Akitka a Betoven čekají v útulku v Čechách pod Kosířem na svůj nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.