Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Sedmnáctiletá matka seděla s dítětem v baru. Nadýchala jedno promile

Bez popíjení se neobešla návštěva jednoho z prostějovských barů v podání mladé maminky a jejího pětapadesátiletého přítele. Dívka s sebou do podniku navíc vzala i své malé dítě. Svědci k podnapilé dvojici přivolali strážníky městské policie.

Nezletilá dívka vypila na koupališti v Šumperku litr vodky. Musela pro ni záchranka

Ve Fakultní nemocnici v Olomouci skončila nezletilá dívka, která na koupališti v Šumpersku vypila téměř sama litr vodky. Její otec jí dokonce musel přivolat záchrannou službu. Případ již začala vyšetřovat policie pro trestný čin podání alkoholu...

Ve čtvrtek krátce před osmou hodinou večer přijali prostějovští strážníci na linku 156 oznámení o podnapilém páru v pohostinském podniku, který má s sebou i malé dítě. „Vyslaná hlídka na místě událost potvrdila. V baru strážníci zjistili sedmnáctiletou maminku s kojencem a jejího přítele ve věku 55 let. Oba byli v mírně podnapilém stavu. K požití alkoholu se přiznali. U mladé ženy strážníci provedli orientační dechovou zkoušku, při které bylo zjištěno 1,02 promile alkoholu v dechu,“ konstatovala mluvčí Městské policie Prostějov Tereza Greplová.

Strážníkům nezletilá matka řekla, že vypila dvě malá piva na žízeň. „I přes požitý alkohol byla dvojice schopna se o dítě postarat. Zjištěné protiprávní jednání bylo zadokumentováno a oznámeno příslušnému správnímu orgánu k projednání. O celé situaci strážníci vyrozuměli i Odbor sociálně právní ochrany dětí,“ podotkla mluvčí Greplová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Alkohol, opilost, opilá matka, alkohol mladistvá, Městská policie Prostějov, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletá matka seděla s dítětem v baru. Nadýchala jedno promile  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.