Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte si užít letní prázdniny a zažít Brazilské léto v Aquapalace Praha

PR článek

Nejzábavnější aquapark ve střední Evropě pulzuje brazilskými rytmy. Kromě tropických teplot vzduchu i vody, mořského vlnobití, jízdy v Divoké řece a nejdelšího tobogánu v ČR, se návštěvníci mohou těšit na řadu dalších atrakcí, které je přenesou přímo do srdce Jižní Ameriky.

Přijďte ochutnat pokrmy inspirované brazilskou kuchyní a drinky jako například Caipirinha servírované přímo do vody. Mimo vodní zábavy na 21 tobogánech či skluzavkách je každodenní program pro děti i dospělé obohacen školou samby, dechberoucí večerní projekcí Laser show či karnevalovými tanečními večery každý čtvrtek. V srpnu navíc brazilské animace doplní koncert skupiny Lollipopz nebo speciální párty Letní Silvestr s novoročním přípitkem a prodlouženou otevírací dobou až do jedné hodiny ranní, která proběhne již 31. července. Nemusíte cestovat přes půl planety za proslulým karnevalem nebo pláží Copacabana, protože pravou atmosféru Brazílie zažijete i v Aquapalace Praha v Čestlicích po celé léto!

Exotická vůně Brazilských masáží

Atmosféra Brazílie je pocítit na každém kroku v rámci celého komplexu a není tomu jinak i v luxusním prostředí Spa & Wellness Aquapalace Praha. Celé léto si zde můžete dopřát BRAZILSKÉ MASÁŽE, které vás pomocí exotických esenciálních olejů uvolní a hydratují pokožku. Brazilská maderoterapie, která se provádí dřevěnými válečky, kromě relaxace těla, masáží pomáhá rozkládat tukové buňky, odstraňovat přebytečnou tekutinu, uvolňuje toxiny z těla, stimuluje tok lymfy a nastartuje metabolismus. Po masáži dostanete osvěžující kokosový nápoj a můžete pokračovat v odpočinku v klidném relaxačním prostoru nebo využít dárkového voucheru, který k BRAZILSKÉ MASÁŽI získáte a pokračovat na 2 hodiny zdarma do největšího Saunového světa v Aquapalace Praha v Čechách.

Novinky v nejnavštěvovanějším komplexu 

Aquapalace Praha je podle žebříčku agentury CzechTourism nejnavštěvovanějším turistickým cílem ve Středních Čechách za rok 2023. Aktuálně si pro své návštěvníky připravil a spustil další novinku, kterou opět posouvá hranice zábavy a inovací.  Jde o světový unikát: VR brýle i se zvukem na tobogánu, kdy jako první na světě je využita platforma telefonů S22.

„Novinka zprostředkuje našim hostům zcela novou dimenzi VR a vodních radovánek, jsme proto velice rádi, že tuto výjimečnou inovaci můžeme nabídnout našim návštěvníkům jako první. Posouvat limity zábavy a udávat trendy je naším dlouhodobým cílem a naplňuje vizi být nejzábavnějším a nejmodernějším aquaparkem široko daleko,“ říká Pavel Vokurka, marketingový a obchodní ředitel Aquapalace Praha.

www.aquapalace.cz

Ohodnoť článek

Štítky Aquapalace Praha, léto, masáž, letní prázdniny, Česko, Brazílie, trend, CzechTourism, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si užít letní prázdniny a zažít Brazilské léto v Aquapalace Praha  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.