Počasí dnes32 °C, zítra31 °C
Sobota 24. srpna 2024  |  Svátek má Bartoloměj
Bez reklam

Nestali jste se svědky dopravní nehody? Šumperští policisté žádají o pomoc

Dopravní inspektorát v Šumperku prověřuje dopravní nehodu, která se stala 16. srpna v Šumperku. Neznámá řidička srazila na křižovatce ulic Jeremenkova a 17. listopadu ženu na elektrické koloběžce. Policisté teď hledají svědky, kteří by jim mohli o nehodě poskytnout jakékoliv informace.

Dopravní nehoda se stala v pátek 16. srpna několik minut před půl sedmou večer. „Neznámá žena řídila v Šumperku po ulici Jeremenkova ve směru od ulice Fialova černé osobní vozidlo. Na křižovatce s ulicí 17. listopadu zastavila před přechodem pro chodce vedle stojící ženy jedoucí na elektrokoloběžce,“ popsala v začátek nehody mluvčí policie Miluše Zajícová.

Po tom, co se obě ženy opět rozjely, řidička osobního auta začala odbočovat doprava, a přitom narazila do ženy na koloběžce, která tak upadla na silnici. „Žena jedoucí na koloběžce na místě hovořila s řidičkou vozidla a v tu dobu se cítila nezraněná,“ vysvětlila mluvčí. Po nějaké době ale začala cítit bolest a druhý den musela vyhledat lékařské ošetření. O čtyři dny později nehodu oznámila na dopravním inspektorátu.

Před třiceti lety zničil šumperské divadlo ničivý požár. Obnovu scény připomene výstava Jako fénix z popela

Letos uplyne třicet let od chvíle, kdy budovu šumperského divadla zachvátil ničivý požár. Profesionální divadlo stálo nad propastí, díky obrovské vlně solidarity se ho podařilo v Šumperku zachránit. Osudové události připomene výstava Jako fénix z...

„Oznamovatelka k popisu druhé řidičky uvedla, že se jednalo o starší ženu ve věku kolem 50 až 60 let a na sedadle spolujezdce seděla žena okolo 80 let,“ uvedla tisková mluvčí. Vozidlo poškozená popsala jako černé auto střední velikosti, které nebylo v provedení kombi.

„Vzhledem k tomu, že byla nehoda oznámena dodatečně, nemáme žádné poznatky k řidičce osobního vozidla a ani další svědecké výpovědi. Proto se obracíme na veřejnost a žádáme o spolupráci,“ dodala Zajícová. Svědci nehody i samotná řidička vozidla mohou policii poskytnout informace na telefonních číslech 607 003 360 nebo 974 779 586. Využít mohou také linku 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto poskytla Policie České republiky

Štítky nehoda, Šumperk, policie, informace, automobil, koloběžka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nestali jste se svědky dopravní nehody? Šumperští policisté žádají o pomoc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.