Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vlasová klinika v Olomouci. Nová pobočka přináší odbornou péči o vlasy

PR článek

V Olomouci od podzimu roku 2022 je otevřená první pobočka Vlasové kliniky na ulici Palackého. Pro velký zájem klientů od října roku 2023 byla otevřena i druhá pobočka na ulici Šantova. Klientům nabízí pomoc s vypadáváním či řídnutím vlasů. Zaměřuje se také na další problémy, jako jsou mastné vlasy, lupy, lupénka nebo seborea. Zdarma nabízí úvodní vyšetření trichologickou kamerou, které zjistí stav vlasů i pokožky a možnosti řešení problémů klienta.

Klíč ke zdraví a růstu vlasů je Vlasová klinika.

V dnešní době se mnoho lidí potýká s různými problémy spojenými s vlasy a pokožkou hlavy. Vlasová klinika je tady, aby nabídla profesionální a inovativní řešení. S 23 pobočkami po celé České republice a 5 pobočkami na Slovensku jsme pomohli již tisícům klientů vrátit jejich vlasy zpět do formy.

Specializace Vlasové kliniky sahá od prevence, podpory růstu vlasů až po řešení složitějších problémů. Společně s našimi klienty vytváříme cestu k zdravější a silnější vlasové pokožce.

Technologie, které mění pravidla hry

Na Vlasové klinice využívají ty nejmodernější technologie v oboru, aby bylo o vaše vlasy a pokožku postaráno co nejefektivněji.

Jedním z jejich hlavních nástrojů je přístroj NEO 21, vyvinutý společností Biotec Italia, který využívá nejnovější poznatky na trhu. Přístroj pracuje na principu ultrazvuku, radiofrekvence, elektroporace a pulzního mikrojehličkování. Tento přístroj nabízí několik možností těch nejúčinnějších, neinvazivních mezoterapií, díky čemuž je vaše pokožka ošetřena do hloubky a bez bolesti.

Pro výživu pokožky používáme Neohair sérum, které je jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších na trhu. Patří do skupiny kosmeceutických přípravků. Je obohaceno silnými, přírodními výtažky, které podporují růst vlasů a zlepšují celkový stav vlasové pokožky.

Komu služby doporučují?

Vlasová klinika je ideálním místem pro každého, kdo chce nejen podpořit růst svých vlastních vlasů, ale také pro ty, kteří se potýkají s problémy. Lupy, seborea, mastné vlasy či jiné anomálie vlasové pokožky jsou časté příčiny návštěvy.

Díky individuálnímu přístupu poskytujeme efektivní řešení přizpůsobená potřebám každého klienta.

Jak probíhá ošetření?

Celý proces začíná trichologickým vyšetřením, které je zdarma. Následně přistupují k ošetření, při kterém klient podstoupí detoxikaci a hydrataci pokožky.

Za pomoci ultrazvuku odstraní nečistoty a keratotické zátky. Do hlubokých vrstev pokožky a vlasových cibulek následně vpraví potřebné výživné látky, které jsou obsaženy v Neohair séru. Ošetření je vždy individuálně přizpůsobeno každému klientovi, včetně výběru kosmetických přípravků. Metody ošetření jsou vždy voleny individuálně na míru od elektroporace až po pulzní mikrojehličkování nebo jejich kombinaci.

Technologie Vlasové kliniky a individuální přístup zajišťují efektivní a dlouhodobé výsledky.

Proč si vybrat Vlasovou kliniku?

Na Vlasové klinice se zaměřují na komplexní péči o vlasy a pokožku hlavy. Pomáhají předcházet vzniku obtíží. Důležitým krokem je především prevence a správná péče o vlasovou pokožku.

Jejich specialisté vám díky trichologickému vyšetření doporučí správnou hygienu a péči o vlasy. Důležitou součástí je také správný výběr kosmetických přípravků a doplňků stravy pro podporu zdraví a růstu.

Rezervace a další informace
Specialisté poboček se těší na vaši návštěvu. Rezervujte se na své trichologické vyšetření zdarma a získejte více informací o stavu vašich vlasů a vlasové pokožce.
V Olomouci se nachází již dvě pobočky, a to v ulici Palackého a v ulici Šantova.
https://vlasovaklinika.cz/pobocky/olomouc-palackeho/
https://vlasovaklinika.cz/pobocky/olomouc-santova/

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky klinika, pokožka, Olomouc, Česko, Slovensko, zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vlasová klinika v Olomouci. Nová pobočka přináší odbornou péči o vlasy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.