Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vše o Sigmě v novém: olomoucký fotbalový klub po letech zmodernizoval webové stránky

Nové rubriky i lepší vyladění pro mobilní zařízení. Prvoligový fotbalový klub SK Sigma Olomouc po takřka deseti letech nabízí nejen svým příznivcům informace na nových webových stránkách. Kromě aktuálního dění u A-týmu web přináší i informační servis z oblasti mládežnických týmů i klubové historie.

Web olomouckého klubu sigmafotbal.cz byl v provozu s drobnými obměnami už od roku 2014, ve čtvrtek už se zobrazilo zcela nové rozhraní. Měsíčně zde vyhledává informace okolo 30 tisíc uživatelů. „Modernizace byla vzhledem k aktuálním trendům nevyhnutelná. Sociální sítě sice získávají z hlediska komunikace s fanoušky čím dál významnější roli a mají zcela jistě navrch, pro prezentaci některých informací jsou ale webové stránky stále důležité,“ říká mluvčí SK Sigma Olomouc Jiří Fišara.

MAPA STÁVKUJÍCÍCH ŠKOL: Zapojení do protestní akce bude v Olomouckém kraji značné

Více než 200 škol a školských zařízení z Olomouckého kraje se zapojí do pondělní výstražné stávky. Protestní akce bude podle zástupců odborového svazu svým rozsahem mimořádná. Například v Přerově se zavřou také všechny školní jídelny.

Nový web je již vytvořený tak, aby se přizpůsobil všem mobilním zařízením. Grafická podoba vychází z návrhu Martina Kotůlka. „V modernějším hávu nyní fanoušci najdou na webu také videa ze Sigma TV, fotogalerie či prezentace jednotlivých družstev. V online podobě bude ke stažení zápasový zpravodaj Sigmák,“ podotkl mluvčí Fišara.

Před samotným spuštěním plné verze přesunuli tvůrci všechny původní články do databáze připravovaného webu a několik týdnů se nový obsah připravoval současně na staré i nové stránky.

„Spuštěním nového webu pro nás práce na tomto poli nekončí. Postupně budeme zpřístupňovat další rubriky v sekci historie. Rádi bychom také zahájili práce na mobilní aplikaci, která by nám usnadnila do budoucna komunikaci s fanoušky,“ doplnil mluvčí klubu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Olomouc, SK Sigma Olomouc

Štítky Sport, fotbal, Sigma, Sigma Olomouc, první liga, Fortuna liga, nový web, webové stránky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vše o Sigmě v novém: olomoucký fotbalový klub po letech zmodernizoval webové stránky  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.