Čtvrtek, 6. února 2025, 08:41
Tuzemská verze slavného gastronomického průvodce Gault&Millau ocenila stovky kulinářských podniků napříč Českou republikou, mezi doporučované místa se dostalo také šestnáct míst v Olomouckém kraji. Nejlepší hodnocení v regionu si vysloužila...
Středa, 27. listopadu 2024, 12:00
Bistro Paulus slaví v listopadu tři roky od otevření. Moderní kantýna se za tu dobu stala pevnou součástí místní gastronomické scény a našla si široký okruh zákazníků v Olomouci i v širokém okolí. Je známá výbornou kuchyní v hezkém prostředí i...
Středa, 11. září 2024, 12:00
S končícím létem možná i vy začínáte uvažovat o tom, jak a kde uspořádat nejen před Vánoci firemní setkání nebo večírek pro zaměstnance či partnery vaší společnosti. A jak by taková akce měla vypadat? Přesně tak, jak si ji vymyslíte. Nebo se chcete...
Středa, 15. května 2024, 12:00
Třetí ročník jarního festivalu dobrého jídla a pití Lobster Food Fest je tady - opět se koná v nevšedním prostředí křelovské pevnosti Fort XX Escot. Návštěvníci mohou v sobotu 18. května od 11 do 20 hodin ochutnat speciality z kuchyní skupiny...
Sobota, 18. listopadu 2023, 16:23
Na podzim vaří šéfové. Tak zní název projektu, díky kterému mohli zaměstnanci Fakultní nemocnice Olomouc ochutnat menu připravená renomovanými kuchaři z Olomouce. Po Romanu Paulusovi a Přemkovi Forejtovi zavítal do nemocniční kuchyně Jaroslav Klár.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.