Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Pátrání po seniorovi ze Šumperska má tragický konec

, aktualizováno 8. ledna 2023, 13:59

Pátrání po seniorovi trpícím Alzheimerovou chorobou na Šumpersku skončilo tragicky, devětasedmdesátiletého muže se v neděli podařilo najít již bez známek života. V sobotu v brzkých ranních hodinách odešel z domu ve Vikýřovicích.

Pohřešovaného chlapce z Bruntálu našli policisté v Olomouci

Policisté v závěru týdne pátrali po šestnáctiletém chlapci z Bruntálu. Ten v pátek ráno odjel do školy, do které ale nedorazil a dlouho o sobě nedal vědět. Policie žádala veřejnost o pomoc při pátrání, podle ní se hoch mohl nacházet v Olomouckém...

V sobotu v časných ranních hodinách odešel z bydliště ve Vikýřovicích na Šumpersku devětasedmdesátiletý muž, brzy se rozběhlo intenzivní pátrání.

„Pohřešovaný působí zmateně, hůře se orientuje v čase a prostoru, trpí Alzheimerovou chorobou,“ popsala mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. Podle policie se měl krátce před pátou hodinou ranní pohybovat v okolí nádraží v obci Nový Malín, odkud mohl odejít nebo odjet.

Penzistu se podařilo najít v neděli ráno právě v katastru sousední obce Nový Malín. „Pohřešovaný pán byl už bohužel bez známek života,“ konstatovala mluvčí Vybíhalová. Podle serveru novinky.cz leželo tělo seniora blízko kolejiště a je možné, že jej srazil vlak. Příčinu smrti by měla objasnit nařízená soudní pitva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, senior, Šumpersko, žádost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po seniorovi ze Šumperska má tragický konec  |  Šumpersko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.