Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Při požáru garáže a dílny v Oseku nad Bečvou se zranili dva lidé

Čtyři jednotky hasičů během sobotního podvečera vyjížděly k hořící garáži a dílně v Oseku nad Bečvou, využít musely i výškovou techniku. Při požáru, který se rozšířil i na auto a střechu, se zranili dva lidé. Záchranáři je transportovali do nemocnice.

Do Oseku nad Bečvou na Přerovsku vyrážely čtyři jednotky hasičů k požáru garáže. Z té museli požárníci vynést propanbutanové láhve a svařovací soupravu. „Při požáru byli zraněni dva lidé, poskytli jsme první pomoc a předali je Zdravotnické záchranné službě k ošetření,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová. Oba zranění poté záchranka odvezla do nemocnice.

VIDEO: Střelba po ztrátě manželky. Policie trénovala zneškodnění útočníka v sanatoriu u Olomouce

Vážný incident v léčebném ústavu v Pasece u Šternberka řešili v průběhu úterního taktického cvičení policisté a záchranáři. Scénář simuloval útok muže se střelnou zbraní, který po úmrtí manželky začal pálit na lidi ve zdravotnickém zařízení....

Plameny krom garáže zachvátily i auto a rozšířil se na střechu. Hasiči požár lokalizovali a ochránili sousední budovy. „Nyní s pomocí výškové techniky postupně rozebíráme střešní konstrukce a vyhledáváme ohniska, dohašujeme. Silně zakouřenou půdu odvětráváme přetlakovým ventilátorem,“ objasnila Balážová. Mluvčí také doplnila, že je na místě vyšetřovatel, který zjišťuje příčinu události i výši hmotné škody.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Štítky hasiči, zásah, požár garáže, zranění, Přerovsko, požár

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru garáže a dílny v Oseku nad Bečvou se zranili dva lidé  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.