Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Mladík na dálnic u Prostějova nezvládl dacii. Tři zranění a auto na odpis

Pravděpodobně kvůli vysoké rychlosti nezvládl v sobotu v noci na dálnici z Prostějova do Vyškova Dacii Logan dvacetiletý řidič a havaroval. Auto zdemoloval a spolu se dvěma spolujezdci skončil v nemocnici. 

Hrozivě vypadající nehoda se stala v sobotu o půl druhé ráno na 19. kilometru dálnici D46 ve směru z Prostějova na Vyškov.

"Mladý dvacetiletý řidič jel ve vozidle Dacia Logan s dalšími dvěma spolucestujícími a nepřizpůsobil zřejmě rychlost vozidla svým schopnostem a vyjel vlevo ke středovým svodidlům. Strhl řízení vpravo, aby zabránil střetu, ale auto dostalo smyk a vyjelo vpravo mimo komunikaci, kde narazilo do keřů a stromů," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Všechny tři zraněné odvezla sanitka do Fakultní nemocnice v Olomouci. Dechová zkouška vyloučila, že by mladý řidič seděl za volantem pod vlivem alkoholu.

"V nemocnici byl proveden odběr krve za účelem zjištění, zda nebyl pod vlivem návykových látek," dodala policejní mluvčí. 

Škoda je asi 30 tisíc korun, nehodu dál vyšetřuje policie.

Na D1 havarovalo BMW. Manžel majitelky byl opodál a tvrdí, že neřídil. Policie hledá svědky

Policie hledá svědky kuriózní nehody, která se stala včera večer na dálnici D1 u Hranic na Přerovsku. Havarovalo zde BMW a policie poblíž objevila manžela majitelky. Ten však tvrdí, že vůz řídil člověk, kterého nezná. Škoda je 700 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, mladík, rychlost, Dacia, D46, nemocnice, Prostějov, dálnice, Vyškov, Dacia Logan, Fakultní nemocnice Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík na dálnic u Prostějova nezvládl dacii. Tři zranění a auto na odpis  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.