Počasí dnes8 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Oprava silnice před olomouckým nádražím vstupuje do finální fáze, ovlivní hlavně provoz autobusů

V neděli začne další fáze oprav komunikace v Jeremenkově ulici. Bude se týkat části od výjezdu z odstavné plochy autobusů ve Fibichově ulici až po zastávku Hlavní nádraží. Práce budou trvat do začátku června.

Třetí fáze oprav vozovky v ulici Jeremenkova začne v neděli 21. května. Práce dělníků ovlivní zejména autobusovou dopravu, a to v úseku od výjezdu z odstavné plochy autobusů ve Fibichově ulici až na zastávku Hlavní nádraží, konkrétně označník „E“.

Začíná oprava další části rušné Okružní ulice v Olomouci. Řidiči musí počítat s objížďkami

Na komplikace se musí připravit řidiči v Olomouci. Dnes začínají opravy další části frekventované Okružní ulice. Rekonstrukce se tentokrát dotkne úseku od okružní křižovatky s Hněvotínskou ulicí až téměř po odbočku do Jílové ulice, doprava povede...

Během víkendových dnů 21. 5. 2023, 27. 5. 2023, 28. 5. 2023, 3. 6. 2023 a 4. 6. 2023 bude omezená autobusová doprava v prostoru terminálu před vlakovým nádraží. „V tyto dny nebudou autobusovými linkami obsluhovány označníky ‚C‘, ‚D‘ a ‚F‘ na Hlavním nádraží,“ upozornila v tiskové zprávě mluvčí Dopravního podniku města Olomouce Anna Sýkorová.

Mluvčí však doplnila, že v průběhu pracovních dnů bude pro autobusy možný průjezd po opravovaném úseku komunikace. „Autobusové zastávky Hlavní nádraží budou obsluhovány bez omezení,“ zakončila mluvčí s tím, že podrobnější informace pro cestující jsou k dispozici na stránkách DPMO.

V okolí olomouckého vlakového nádraží proběhly již dvě etapy stavebních prací. Od konce dubna do druhé poloviny května pracovali dělníci na opravě silnice od přechodu pro chodce při odbočení z ulice Kosmonautů nedaleko hotelu Clarion, a končila před kruhovým objezdem u ulice Fibichova. Ve druhé etapě se pracovníci věnovali rekonstrukci kruhového objezdu a přilehlých komunikací.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky doprava, silnice, komunikace, autobusová doprava, omezení, Jeremenkova, Fibichova, Hlavní nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava silnice před olomouckým nádražím vstupuje do finální fáze, ovlivní hlavně provoz autobusů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.