Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Regionální dodavatelé mají v Globusu zelenou

PR článek

V Globusu se snažíme svým zákazníkům poskytnout co nejširší výběr zboží na českém trhu, proto v jejich nabídce nesmí chybět ani lokální produkty od regionálních dodavatelů. Obecně platí, že regionální výrobky jsou zárukou kvality a poctivého českého řemesla, což jsou dvě hodnoty, které společnost Globus sama vyznává u svých vlastních výrobků z Poctivé výroby Globus.

Regionálním dodavatelům nedává Globus prostor pouze v regálech svých hypermarketů, ale pravidelně je zákazníkům představuje také ve svých letácích, na sociálních sítích či je podporuje jinak, např. ochutnávkami a marketingovými aktivitami. Cílem je, aby se tyto produkty dostaly do všeobecného povědomí zákazníků.

Rádi byste ochutnali výrobky z olomouckého regionu? Zúčastněte se soutěže, která proběhne na facebookovém profilu Globus Česko (Olomouc) od 6. do 12. května 2021. Stačí vložit svou odpověď na jednoduchou otázku do komentářů pod soutěžní příspěvek a jeden ze tří balíčků plný výrobků od olomouckých regionálních dodavatelů může být váš.

Zasoutěžit si můžete také o speciální balíček piv z lokálních pivovarů a minipivovarů. Stačí, abyste od 13. do 19. května 2021 nakoupili v Globusu Olomouc minimálně za 700 Kč a vhodili vyplněný soutěžní kupon, který se vám automaticky vytiskne na konci účtenky, do soutěžního boxu.

Cílem společnosti je nabídku lokálních výrobků nadále rozšiřovat a navazovat nová partnerství s dalšími regionálními dodavateli, aby svým zákazníkům mohl Globus poskytnout ještě více poctivých a kvalitních místních produktů a podporovat lokální partnery, kterých si vážíme.

Váš hypermarket Globus Olomouc, Pražská ul. 39, 779 00 Olomouc

www.globus.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Olomouc, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Regionální dodavatelé mají v Globusu zelenou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.