Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Rozsáhlý požár v Lošticích likvidovaly čtyři jednotky hasičů. Zásah brzdila padající dřevěná konstrukce domu

Čtyři hasičské jednotky likvidovaly včera večer rozsáhlý požár budovy v Lošticích na Šumpersku. Zásah komplikovala hořící dřevěná konstrukce domu, která postupně padala. Proč začalo hořet, není zatím jasné, škoda je přes milion korun.

K rozsáhlému požár budovy do Loštic, místní části Trávník, vyjely v neděli večer čtyři hasičské jednotky z Litovle, Loštic, Bouzova a Mohelnice.

"Zásah komplikovala padající dřevěná konstrukce horní části budovy. Plameny se podařilo lokalizovat do půl hodiny od příjezdu prvních jednotek," uvedl mluvčí olomouckých krajských hasičů Radek Buryánek.

Škoda podle prvních odhadů přesáhne jeden milion korun. "Příčinu řeší vyšetřovatel hasičů ve spolupráci s policií," dodal mluvčí hasičů.

Mohutný požár rozlehlého rodinného domu a zemědělských přístavků řešili hasiči také minulé úterý v Držovicích u Prostějova. Plameny likvidovalo devět jednotek hasičů, požár měl podle všeho na svědomí sedmdesátiletý obyvatel domu. Nejprve objekt zapálil a pak spáchal sebevraždu. Jeho tělo našli hasiči na zahradě.

Mohutný požár v Držovicích způsobil zřejmě obyvatel domu. Objekt zapálil a pak spáchal sebevraždu

Mohutný požár rozlehlého rodinného domu a zemědělských přístavků, který v úterý v Držovicích u Prostějova likvidovalo devět jednotek hasičů, má patrně na svědomí sedmdesátiletý obyvatel domu. Nejprve objekt zapálil a pak spáchal sebevraždu. Jeho...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky požár, dům, dřevěná konstrukce, pád, zásah, hasiči, Loštice, okres Šumperk, Litovel, Mohelnice, Prostějov, Držovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozsáhlý požár v Lošticích likvidovaly čtyři jednotky hasičů. Zásah brzdila padající dřevěná konstrukce domu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.