Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Stomilionový Superjackpot ze Sportky zamířil ke šťastlivci z Olomoucka

Druhá nejvyšší výhra za poslední dva roky v loterii Sportka zamířila na Olomoucko. Sázející náhodným tipem získal bezmála 100 milionů korun. Středeční superjackpot z 1. tahu Sportky je třináctou nejvyšší výhrou v historii Sportky.

Sázející z Olomoucka podal papírovou sázenku, díky níž vyhrál ve středu 15.3. Superjackpot z 1. tahu Sportky a s ním částku 99 376 445 Kč. Vysoká výhra je druhá nejhodnotnější za poslední dva roky, rekordní byl pro sázkaře loňský rok s nejvyšší výhrou 155 milionů. 

Šťastný majitel rekordní výhry si vsadil plnou sázenku náhodných čísel včetně Šance za 220 Kč a uhodl všech šest čísel a poslední dvě čísla Šance. „Radost mu tak bude dělat výhra 2 300 942 Kč za 1. pořadí, k tomu Superjackpot bonus ve výši 97 075 503 Kč a navíc 100 Kč za 2 čísla Šance. Štěstí mu přinesl tah 2, 4, 16, 24, 31, 38 a 17,“ přiblížila v tiskové zprávě mluvčí Sazky Pavla Hobíková.

Virtuální ctitel požádal ženu z Prostějovska o peníze na opravu ropné plošiny. Poslala přes milion

Další smutný a kuriozní případ internetového podvodu řeší kriminalisté na Prostějovsku. Starší žena se nechala zmanipulovat virtuálním přítelem a uvěřila jeho historce. Neznámý člověk se vydával z vdovce a pracovníka na ropné plošině v Itálii. U...

 

Výhra přesahující 99 milionů se stává 13. nejvyšší výhrou v historii Sportky a druhou nejvyšší výhrou ve Sportce za poslední dva roky – překonává ji jen výhra 155 milionů z loňského roku, kdy se sázejícím ve Sportce mimořádně dařilo. „Z milionových výher v loteriích a losech se radovalo 450 šťastlivců, což je zdaleka nejvíce v historii – předchozím rekordem bylo 250 milionářů v roce 2021. V letošním roce eviduje Sportka už 137 milionářů, kteří si rozdělili 541 366 728 Kč,“ přidala pohled do statistik Hobíková. 
 
Doposud nejvyšší výhra ve Sportce padla v roce 2013, kdy manželé z Chrudimska získali 400 milionů korun. Nejvyšší výhra pak v Česku padla v květnu 2015, kdy sázející v evropské loterii Eurojackpot vsadil tiket v Pardubickém kraji a vyhrál 2,466 miliardy korun. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Sazka

Štítky Sportka, sazka, výhra, sto milionů, jackpot, superjackpot, loterie, sázení, Olomouc, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stomilionový Superjackpot ze Sportky zamířil ke šťastlivci z Olomoucka  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.