Počasí dnes23 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

VIDEO: Policie vyšetřuje incident na olomouckém zimáku. Pátrá po muži a ženě z kotle Komety

Po totožnosti muže a ženy ze sektoru fanoušků hokejové Komety Brno pátrá po únorovém utkání v Olomouci policie. Olomoučtí policisté vyšetřují přečin výtržnictví, dvojice z videozáznamu by mohla k případu poskytnout důležité informace.

Po několika měsících pokročila jednání o vstupu zahraničního investora do vlastnické struktury fotbalového celku SK Sigma Olomouc. Americká společnost Blue Crow Sports Group oficiálně předložila majoritnímu akcionáři olomouckého klubu nabídku na...

Policie zveřejnila žádost o pátrání po totožnosti osob v souvislosti s prověřováním výtržnictví, kterého se měla dopustit skupina fanoušků HC Kometa Brno v závěru února při extraligovém utkání v Olomouci. „S objasněním prověřovaného přečinu by mohli významně pomoci muž a žena, které 23. února 2024 kolem 18. hodiny zachytila kamera na zimním stadionu. Žádáme oba, aby se policistům přihlásili,“ nabádá policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Policie se současně obrací na veřejnost se žádostí o spolupráci a poskytnutí informací, které by mohly pomoci s identifikací neznámých lidí. „Pokud muže nebo ženu poznáváte, nebo znáte jejich místo pobytu nebo pohybu, kontaktujte prosím linku 158. Případně se můžete obrátit na policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na telefonním čísle 974 766 651,“ doplnila mluvčí.

Olomoucký hokejový klub na únorový duel s Kometou Brno předem zakázal hostujícím příznivcům vstup do stadionu s fanouškovským předměty jako choreo, bubny, megafony či vlajky. Restrikce byla podle zástupců hanáckého celku reakcí na události předchozího vzájemného zápasu, kdy brněnští fanoušci poničili část vybavení stadionu. S rozhodnutím klubu nesouhlasili olomoučtí fanoušci, kteří se připojili k solidárnímu protestu. V úvodu únorového utkání pak příznivci Komety zapálili světlice, jedna z nich přistála i blízko mantinelu, extraligové střetnutí bylo na krátký časový úsek přerušeno.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Policie, pátrání, hokej, výtržnictví, svědek, Olomouc, Kometa Brno, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Imperator Morava

Co spáchali za zvěrstvo ?? Zamávali vlajkó Moravskyho Národa ???

Sobota, 27. dubna 2024, 19:46Odpovědět

VIDEO: Policie vyšetřuje incident na olomouckém zimáku. Pátrá po muži a ženě z kotle Komety  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.